Mamicky, ktore zijete v zahranici, aj vy casto pocuvate, ze Slovenky su najkrajsie zeny? A to aj priemerna slovenka je v zahranici uznavana ako krasna zena... 🙂
Ja si myslim ,ze krajsie od sloveniek,su Rusky ,Ukrajinky a Poliacky.
@kykka keďže krása je relatívny pojem, tak ťažko to takto zovšeobecniť... niekomu sa páčia tmavovlasé "priestorovo výraznejšie", niekomu krehké blondínky, iný slintá na pehavú červenovlásku... každá žena môže byť pekná, ak sa upraví, bude sa trošku správať a usmeje sa a je úplne jedno, či bude slovenka alebo britka... a rovnako sa vedia ženy na celom svete zhovadiť...
Ja určite áno,lebo cez moje kilá ostatné nevidieť 😀 😝
@kykka No v Anglicku a v Írsku som si pripadala velmi krásna, lebo mnohé Britky a Irky sú proste tak trochu tučné, nosia všade vytahané tepláky a kašlú nato ako vyzerajú. Nehovorím, že všetky, ale je ich vela. Slovenky sa o seba viac starajú a pekne sa obliekajú, teda vačšinou. 😀
@norwayka
@nice202
o tom niet pochyb damy!!!! 😀
@janickacrazy ja som nedavno bola na malte a fuj fuj hanbim sa..ale skaredsie zeny ako maltanky som nevidela 😀
Jaj a nemky nemaju vobec vkus,nevedia sa obliekat,jak zo sekacu..... 🙂
No ked tak pozeram na velku cast nemiek,som krasna 😀 😀
😀 ehm....nooooo, ak by som to mala posudit podla sestry nevesty, ktoru si bral vnuk mojej tety....tak vyhlasim, ze skotky su totalne obludy a uz viem kym sa inspiroval autor Shreka! Prisamvacku, ta sestra je bud Shrekov klon alebo je Shrek jej klon. 😀 A este sa aj vola Fiona. 😀
bavím sa na tejto téme,najmä na tom, že tu disktujú o kráse zatiaľ v drvivej väčšine ženy bez fotky 😉 A niečo na tom asi bude, lebo kedysi dávno na mojej prvej zahraničnej dovolenke sa kvôli mne pobili dvaja chalani (prvý a poslednýkrát)
bez debaty na ukrajinky nemame🙂ked sme boli v kyjeve tak sme len otvarali usta...ako keby tam vypustili modelingovu agenturu🙂
ci slovenky, to netusim, ale slovanky urcite 🙂
Podla mna urcite nie. Krasne zeny su vsade
Asi ano,Cesky a Slovenky, ale aj Rusky (Polky a Ukrajinky mi pripadaju ako smudly, nemozem si pomoct 😀 ).
Beriem to zo vseobecneho pohladu, lebo vynimky su vsade. Mame vo vseobecnosti sumernu tvar s jemnymi rysmi a mensim nosom, sme vcelku vysoke s dlhsimi nohami v porovnani s telom a po porodoch sa dame rychlo naspat do formy a nezostaneme ako rozkysnute ako buchty.
Tu v Spanielsku a teda najma na Kanarskych by bola vacsina Sloveniek za hviezdy, Spanielky maju vacsinou tvrde rysy tvare s velkym nosom, kratke nohy a tu na Kanarskych je tak 80% po detoch ako balony.....
určite sa dá na to pozerať z rôznych pohľadov (tentokrát aj doslova 🙂 ), ale ak my som mal odpovedať všeobecne bez prílišného rozboru tak za mňa odpoveď na otázku v nadpise je:
jednoznačne ÁNO 🙂
@kykka nie, nie su ,ale nepatríme k ohavám ,to je jasné ,schová nás do vrecka Brazílčanka ,.. ,Ruska určite tiež
zovseobecnovanie je tak blba vec ze to nie je ani mozne - priam to neznasam - to je ako ked niekto mi hovori ze slovenska kuchyna je ta najlepsia a vsetko ostatne je uplny zgrc. vsade sa najde aj lepsie aj horsie
@prasiatko30 preto máme priemer,
@kykka Neviem, ci zrovna Slovenky, ale ja v kazdom pripade som, hehehe.