Ahooojte, mna teraz muž trošku zmiatol otázkou, ale obchody v nedeľu sú ešte zatiaľ otvorené však? Ďakujem, lebo sa mi zdá ze som nikde nepostrehla ze budu zatvorené.
No keď si nikde nepostrehla, že budú zatvorené, tak asi nebudú teda zatvorené
@vanny12345 aj mňa dnes muž zneistil😁🙈 ale tak nikde o tom písané nebolo takže budú.
Za mňa - bohužiaľ sú otvorené. Čo by som dala za to, aby bola nedeľa pre všetkých voľným dňom.
ja som zas ostala v pomykove, ci tie doobedne vyhradene hodiny platia aj pocas vikendu 😁 nastastie nie
za mna naštastie sú stále otvorene a nie je vôbec žiadny dôvod aby boli zatovrené
a to tom čo všetko spôsobí zatvorená nedela sa tu xy pisalo
sedmina ludi z každého obchodu bude prepustená, ostatným kedže fpč ostane dostanu viac navalaných dní cez tyžden , čiže na niečo také ako 2 alebo 3 predlžené vikendy volna môžu zabudnut, lebo smenovka a fpč nepustia
čo ostanú budu musiet prebrat prácu po tej sedmine prepustených a nebudu za to viac plateny
obchody budú otvorené...
@stanulienkat to len informačne ja 😁
@pribinak tak, snáď spýtať sa môžem.. 🙂)) či náhodou mi niečo neuniklo........
@millky co ja by som dal za to, aby utorok bol pre všetkých voľným dňom... Ešte stále je v tejto republike dosť zamestnaní, kde sa dá ísť v nedeľu do kostola... Tým zvyšným je to buď jedno, alebo sú spokojní za voľno v iný deň. Ja som sa napriklad roky snažil presvedčiť majiteľa firmy, ze chcem robiť 4 dni po 10 hodin a piatok mať voľný. Napokon dovolil aspoň 4 dni po 9 hodín a piatok pol dňa do dvanástej...
Ako k tomu príde taká pekáreň. Tam sa robia skoro v kuse iba nočné. Čašníčka v pizerii ma v nedeľu makať ako srobik, ale pokladnicka v potravinách má mať zakonom garantovane voľno. Ale pokladnička v kine už take voľno nemá. A chudak sofer autobusu. V nedeľu chce ísť pol republiky na výlet a on ich tam ma vyvážať. To kto toto kedy videl?
@jeanne0 tulaju sa vo vrecku tvojho zamestnávateľa. Ak ti nevyplaca príplatky, tak je to na daňovú kontrolu...
😂 Bože, že sa tu rozpúta na mňa toľko kritiky som ani nečakala. Ja pracujem v nedeľu lebo musím a nemám na výber. Pracujem v shopingcentre a prosili sme o voľné nedele no zriaďovateľ centra s tým nesúhlasí. Pracujem v banke a v nedeľu za 11 hodín ku nám príde asi tak 6 ľudí. Toľko k tomu.
@stary_ujco
@sara07 no ja sa v tom veľmi nevyznám, ale keď berieme nedeľu ako nadčas tak ich samozrejme vyplaca. Keď robím v nedeľu v rámci fpč tak to berie ako normálny pracovný deň. Neviem či je to tak ok ale funguje tak už veľa rokov 😆
Áno sú otvorené
A takto sa vyraba panika😂😂😂