Dobré ráno,prosím Vám cestuje niekto z čierneho do bordoveho okresu? Sú kontroly? Zajtra idem z Ba do Šale a následne do kolarova z mamou k lekárovi,síce mám test ale potvrdenie nemáme keďže ide na konzultáciu na operáciu s kolenom.
@martinaju ďakujem Vám pekne 🙂 bola som pred Covid automat snou tiež u lekára s kolenom a vtedy naozaj síce som išla pl diaľnici ale ani jedného som nevidela,ale odkedy je tento Covid automat som nebola.
@claudia001 priateľ chodí kvôli práci z okresu do okresu aj cez viac okresov a zatiaľ ho zastavili raz a povedal kde ide a v pohode neriešili.
@claudia001 chodím z domu domov (kde bývame s manželom k mamine domov) a este ma ani raz nezastavili, ba ani policajtov som nevidela
Ja som včera išla BA - ZA, odtiaľ pri Lovinobaňu (pred Lučencom) a potom naspäť do BA, 3x ma kontrolovali.
neverim, ze su take kontorly ako hlasia v telke, no vies stat sa moze zakazdym, ze si na vas moze niekto posvietit. no ak je to cesta k lekarovi, tak si myslim, ze tam b byt problem nemal
@henrikir zastaviť no nech zastavia ide k lekárovi a každý rozumný človek vie že dnes sa objednáva telefonicky a keby mal každému pcientovi poslať doktor potvrdenie o tom že je niekto objednaný tak by potreboval dve sestričky aby jedna vybavovala posielanie potvrdení a druhá riešila veci ktoré riešiť má. Takže ukáže test a povie že je ti cesta k oekárovi nikto ju neotočí a ani jej nedá pokutu.
@ivkazba mna napríklad iba minule zarazilo,ale samozrejme netvrdím že je to pravda,ale jedna pani napísala na FB,že jej syn alebo muž už ani neviem išli fu susednej dediny či mesta pre niečo na tesnenie lebo im praskla nejaká rúra(niečo z vodou tam bolo) a že mu tu pokutu vystavili,aj keď si teda myslím že je to pochopiteľné,podľa mna aj pre policajtov. Tak mi moc nešlo do hlavy prečo mu dali tu pokutu mohli ho upozorniť,ale asi moc záleží aj nAtom ako sa človek správa k tým policajtom.
@claudia001 neverte všetkému čo píšu ľudia na internete.
@claudia001 no toto ťažko posúdiť, lebo kto vie, aká je skutočnosť v tomto prípade, myslím, že je kopec ľudí, ktorí žijú z toho, že píšu veci na rozprúdenie diskusií a negatívnych vášní (netvrdím, že je to tento prípad). Mne osobne vôbec nevadilo, že ma zastavili, byť na mne, dám do ulíc v mestách aj mimo kľudne aj vojakov, lebo tento nezmyselný LD mi už lezie na nervy ale kým sa situácia nezlepší, tak ani nám nebude lepšie. A situácia sa nezlepší, lebo ľudia už od leta kašlú na opatrenia.
Nie ja som teda uz prechadzala par krat a zatial som fakt na ziadnu kontrolu nenarazila
@claudia001 kontroly sú, ale nie vždy a nie všade.....to že niekde nebola kontrola teraz, neznamená že tam nebude ani o hodinu.....tie kontroly sú skôr námatkové
@mogaa ďakujem 🙂
@claudia001 muzovho kamosa ktory u nas robil nejaku pracu,zastavili na zastavke a ze kam ide a preco a on trdlo ze bol pomahat kamaratovi,policajt dal len upozornenie,ziadnu pokutu...dodam,ze bol v okrese svojho trv.pobytu kam aj mal namierene od nas,takze kludne mohol povedat ze bol na priehrade napriklad a ukazat negativny test
@claudia001 Idete k lekárovi chodim aj z cierneho do cierneho este nas nikto nezastavil. Neviem kde su tiw kontroly a na hraniciach okresu teda nie. Za ten cas co chodime z okresu do okresu som videla policajtov raz ale tak nezastavovali ale stali pri ceste (bola zima a snezilo asi sa im moc nechcelo) a v podstate im sa moc ani nechce buzerovat ludi. Test bude stačiť a treba povedať, že idete k lekárovi.