Ahojte, včera tu bola diskusia, či je thetolerantcook s manželom.. ja sa chcem opýtať, či je mama na tretiu s manželom, už vôbec nepridáva žiadne info a v poslednom čase také naznaky, akoby už spolu neboli.. dakujeeem
@babulkomale
@jabadabadu dievčatá, veď v poriadku, kto vie, vie, možno sa niekto nájde.. kto nevie.. nič sa nedeje 🤷🏽♀️😂
@babulkomale @jabadabadu dekel mi odstrelilo 🙏😂😂😂
tieto otazky su na zhananie sledovatelov podla mna
@mima1991 práveže vôbec, ja ju sledujem, a samozrejme že sa jej to nebudem pytat v správe, ale kedysi veľmi často pridávala na stories aj manžela a teraz už vôbec a aj príspevky má tak písané akoby sa rozvádzali, neviem, zaujíma ma to, či si niekto nemyslí niečo podobné kto ju sleduje..
@lenka_aknel a možno aj vy, keď máte čas odpísať na niečo čo vás nezaujíma 😉
@lenka_aknel každý má take problémy,aké má.ja tiež tento pár na ig sledujem a naozaj sú sympatickí,ju mám radšej než jeho..a sú to veci,ktoré mamičky preberajú na ihriskách,na kavickach a kade tade po ulici,nevidim dôvod aby sa nemohla spýtať tu.to je tak prijebana veta:mat tvoje problémy..verim,že nemáš ťažšie problémy,keď máš čas otvoriť tému,prečítať,odpísať a prekrúcať oči..chvalabohu,nech to tak ostane..
Myslela som na thetolerantcook a rustmana,snad si pochopila 🙂 ale teda neviem odpoved na tvoju otázku 🙂
chskym?