Nevie niekto či su dnes otvorené stávkové kancelárie konkrétne stávková kancelária Fortuna? Za odpovede ďakujem
@gabriela2952 nie
však si tipni online, nedá sa?
🤦♀️
Sviatky sú každý rok nie? Ja si fakt neviem predstaviť že vy o tých sviatkoch neviete a že obchody sú zatvorené. Alebo si vy fakt myslíte že kvôli vám bude otvorené?
@stellarstar ja nemyslím obchody ale stávkovú kanceláriu a to je obrovský rozdiel
Stávkové kancelárie rovnako ako ostatné obchody a služby musia byť už niekoľko rokov zatvorené cez sviatky. Nepatria medzi výnimky.
Tak obchod či stávková to je jedno, je sviatok. Včera si nemyslela na to? Ešte môžeš skúsiť nejakú dedinskú krčmu
No to veru je, lebo tam v stavkivej kancelarii pracuju roboti, ktorim nevadi pracivat sviatok piato 😉 24/7. Zamysli sa nad tym z ludskeho hladiska.
Aj gate prestávkuj 🤣
@gabriela2952 tvoje?
Ach už nemáš svoje? Tak chceš moje? 🤣
starý známy... už ti radili, nech sa dáš liečiť. Bola to dobre mienená rada. Dieťa už nechceš, aby si sa mohol zmeniť?
@gabriela2952 hej
@janai1
nie. Nepochopila si ma. Ja som rada za kazdy zavrety obchod, kedy ludia mozu mat volno a vo sviatky nemusia pracovat. Zrusila by som aj otvorene obchody 24.12 Tiez som vo svoatky robila a o to viac sa tesila, ked som mohla mat iny rok na vianoce volno. Samozrejme su profesie, kde sa sviatky neriesia, lekari a pod. Ale stavkove kancelarie rozhodne nepatria k zuvotu nevyhnutnym vo sviatok 🙂
Neprežije té bez hazardu???