Prosím Vás kúpila som baleríny nie sú príliš slávnostné do kancelárie?sú kožené kvalitné semisove
Krásne a vhodné. 😊
@renka30 sú krajšie majú modry ten kvietok a boli za výbornú cenu len teraz premýšľam či to nebude gýč🙂budem mať čierne nohavice a modrú bluzku
ak si odmyslím, že balerínky nesvedčia nikomu, tak podľa mňa sú vhodné. Pohodlné, a ak si k tomu aj adekvátne oblečená, tak do práce je to v poriadku.
Ano.
Úplne v pohode, ak sa v nich cítiš pohodlne nie je o čom 🙂
Sú krásne a tiež nosím do kancelárie len nízke topánky, stále nosim len nízke🙂
Mne sa baleriny páčia, vôbec netuším prečo ich mnohí tak zatracuju, ani sa mi nezdajú, že by nepristali žene. Niekedy, keď vidím, ako ide pekne oblečená žena a na nohách ma bud stokle v akých vravora a nevie chodiť, alebo obuté obrovské ťažké "kopytá"ci botasky k sukni, či dokonca vidím nevestu v teniskách, tak si myslím ze 100x krajšie by to vyzeralo s balerinami
A tieto sú ozaj pekné, a hodia sa do kancelárie, aj budeš mat aj elegantné oblečenie
@jaskolka Moja reč a ešte je to často aj o tom, kto sa ako dopravuje do práce. Chodím 15 minút pešo do práce aj z práce, s opätkami ani náhodou, preto ja osobne potrebujem nízku pohodlnú, kvalitnú a peknú obuv. Kto sa dovezie autom, má viac na výber.
@diamand2326 no ja mam nohu c. 34 takze aj keby som chcela lodicky na opatku tak nehrozi, hoci mojej vyske by prospeli. Takze mi ostavaju iba baleriny
Ja pracujem na hotelovej recepcii a tiež nosím v práci balerínky - je to úplne vhodne pokiaľ si k nim aj adekvátne oblečená a určite aj v kancelárii. Sú pohodlne akurát že na týchto tvojich ma dosť rušia tie ozdoby a prídu mi že sú také pevnejšie materiálovo, ja mám také mäkké a obyc čierne kožené len s takou malou zlatou retiazkou a pohodlne sa mi v nich pracuje aj 12 hodinová smena 😊
Super su. Ci uz k rifliam alebo satam, pokojne nos.
Sú krásne. No z vlastnej skúsenosti vravím,že pre nohy úplne nevhodná obuv.
pokym si k nim nedas róbu, tak uplne v pohode :D
pekné...
Ja baleriny nosim, nemam nic proti nim. Len tieto mi pridu gycove. Asi kvoli tomu koralkovemu "kvietku". Ale hlavne, ze sa pacia tebe 🙂
A nebude sa ti v tom noha parit? Su predsa len obtiahnute, ja som si kupila papuce take tie nasuchovacky
Ano mozes si ich dat s kludom. Nezatracujem baleriny, ale ked uz tak trosku navysene aby noha netrpela tolko. V pohodlnych lodickach ma menej nohy boleli po 8h ako v balerinach.
@fiafia prečo sú pre nohy nevhodné? Zvažujem totiž kúpu - balerínky verzus barefoot.
Ak chodíš elegantne oblečená, tak sa podľa mňa hodia aj do kancelárie. Mne osobne sa páčia a kľudne by som si ich obula