Štvorlístok - nápady

30. júl 2022

Baby prosím vás nevedeli by ste mi poradiť?
Našla som štvorlístok, chcela by som ho darovať čiže buď nejaký prívesok alebo tazitko🤷🏽‍♀️
Niečo podobne ako na foto ale odtiaľ mi nedopisuju čo sa to dá otvoriť a vložiť vlastný štvorlístok...
Nejaké nápady?
Ďakujem moc🙏

hendikep
30. júl 2022

Ahoj, urcite sa to nebude dat otvorit, najskor je zaliaty v zivici. Keby sa dal vkladat tak by zoschol a zvädol

vitez
30. júl 2022

Ja mám presne takýto z Ali 😊

sonalove
30. júl 2022

Ja som 🍀vylisovania v knihe a dala to do plastového obalu na doklady (kupila vpapiernictve za 0,20€)a tak darovala- môžu si to dať do peňaženky, resp. Kam budú chciet

autor
30. júl 2022

@vitez a dá sa otvoriť prosím ta?

autor
30. júl 2022

@sonalove ďakujem no napadlo ma že to dam len zalaminovat ale potom som našla ten prívesok a strašne sa mi to páči len neviem kde take niečo zoženiem 😅

autor
30. júl 2022

@hendikep ďakujem a nevieš prosím ta či niekto tu niečo take robí? Že by mi to zaliali?

lindous
30. júl 2022

Skús pozrieť na sashe živicové prívesky, je ich tam kopa a keď ťa sa skontaktuj s tvorkyňou, ktorú máš najbližšie, či by ti mohla spraviť prívesok s vlastnou rastlinkou 🙂

sonalove
30. júl 2022

Tato žienka zalieva rôzne kvietky do živice, myslím že aj 🍀 mala, neviem- napis jej https://m.facebook.com/141064459294451/

autor
30. júl 2022

@sonalove jeeej ďakujem moc❤️
Našla som jednu aj na sashe tak rozhodim siete 😬

vitez
31. júl 2022

Neskusala.som..ale asi nie