Ahojte chcem sa spytat na oblek pre chlapca. Stale musia byt na stuzkovu klasicke obleky? Alebo moze byt nejake moderne sako s koselou a nohavice nie s tesilu?
Dakujem
Pravdaže treba oblek, veď teraz sú krásne moderné. Chalani sú ako z cukru. Bude rád.
U nás je boj o topánky - odmieta klasické 😂 keďže aj v predajni ho predavačka podporila pri voľbe tenisiek Converse či Vans s vysokými ponožkami vo farbe kravaty/motýlika
@bodka13 Verím. Ale mne sa to nepáči. Aspoň raz sa treba obliecť komplet tak ako to má byť. Princ Wiliam si tiež nedá vansky, napr. Proste raz to treba dodržať. Našťastie u nás tým problém nie je.
ak majú normálne stužkovú so všetkou "slávou" tak sa hodí aby mal normálne oblek ale teraz už je toľko druhov. nemusí mať taký ten klasický taký voľný ale už robia proste aj také viac na telo, ktoré sa hodia hlavne takto pre mladších chlapcov 🙂
@minka80 tak ako píšu dievčatá predo mnou, klasická stužková si vyžaduje určitý odev, my sme to minulý rok absolvovali, kúpili sme taký smrncovny oblek tmavomodry s jemnými pruzkami, slim strih, smotanovu košeľu a motýlika si zladil so šatami partnerky. Čisto chlapčenská trieda a teda všetci mali obleky, podaktorí s farebnými trakmi, to je teraz taká móda. Zlatí boli. A vynosil ho aj k maturitam, mali to predpísané.
Moderný oblek ale nie len nejaké sako a nohavice, to sa na takú udalosť podľa mňa nehodí 🙂 Nemusí ani stáť tak veľa, už sa dajú vo viacerých obchodoch kúpiť obleky
Baby, v TT odporucam este Michael predajnu oblekov. Super ceny, pristup a aj vyber
@minka80 je to len na matke chlapca a na samotnom chlapcovi co si chce obliect. myslim si, ze teraz za to uz strielat nebudu ked si chlapec da modernejsiu koselu a nohavice (samozrejme mali by byt elegantne)
Určite oblek, nejaký moderný a využije aj na maturitu 🙂
Dakujem za nazory a rady. Pomohli ste.
Videla som aj chlapca v oblekovych nohaviciach a svetri a vsetci naokolo v oblekoch. Oni teraz protestuju,ale potom uvidia, ze vsetci su tak nahodeny. Mozes kupit aj tmavomodry, doladit farebny motylik a trakt a je fesak. Oblek vyuzijeeste aj maturite
Ja som mala s obrovskou suknou 😇 prisla mi to jedina prilezitost kedy si ich mozem v zivote dat. Zboznujem tie saty dodnes.
No som teda zvedavá ako budú mamičky oblečené , lebo ja som rozhodnutá pre jednoduché krátke šaty
@minka80 podľa tvojho uváženia. Ale ja synovi kupujem klasický oblek. Košela, kravata. Ono co som videla fotky ( a videla som ich dosť) tak to je asi 99,9%. Oblek