Ahojte chcem sa len spytat ci je tu niekto kto chodil externe na strednu zdravotnu do TN na zdravotnickeho asistenta. Ja uz mam vs dokoncenu s tit. mgr ale v inom odbore len ma nejak laka stale dokoncit tu skolu (bola to moja prva stredna, ale chodila som len rok 2005-2006) a ci sla popripade niektora dalej na dalsiu vs 🙂
@adrienah http://www.szspo.sk/sk/studijne-odbory-a-kurzy/...
píše sa tam že maturita v akomkoľvek odbore ak dobre tomu rozumiem
pripnem sa, rozmyslam nad tym aj ja... avsak zaujima ma aj realita, ja by som velmi chcela ist pracovat ako porodna sestra, pripadne ako sestra na novorodenecke... staci mi na to aj tato stredoskolska maturita, ci musim ist na vysku po absolvovani tejto maturity?
@adrienah a ty chces nastupit od buduceho septembra, ci? 🙂
@adrienah bohuzial externe asistent v trencine konci
@bielavlcica tak ani nebude od buduceho roka?
@adrienah ja byvam hned oproti tej skole a kolegyna byvala tam nastupila tera a ze asistentov uz nebudu robit vecerne
Ahojte,ja mám ukončené gymnázium (maturovala som z biológie a chémie), a tiež ma láka pôrodníctvo,alebo novorodenecké, no mám 3 ročnú dcéru,čiže do Prešova dochádzať nechcem (som od Ilavy), zistili ste,kde sa to dá ešte študovať niekde v okolí,keď TN končí,lebo nič iné mi nenašlo :/
@adrienah ja sa pripojím mám bc. titul z inej VŠ a tiež chcem študovať externe zdravotnú ale asi výšku