Štúdium ošetrovateľstva

lillystranska
3. jan 2018

Ahojte baby potrebujem radu. Rozhodla som sa ísť na ďalšiu vysokú kedže prvú som nezvolila práve najlepšie, Lenže mám dilemu. Mám možnosť isť študovať bez prijmačiek na univerzitu komenskeho špecial. pedagogiku alebo ošetrovatelstvo na trenčianskej univerzite. Obe školy beru bez prijmačiek (tuni prvý krát bez príjmačiek iba podľa maturitneho vysvedčenia). Neviem sa rozhodnuť kde ísť. Muž mi povedal, že nech si vyberiem čo chcem. Možno to bude odomna sebecké ale hladám vzdelanie ktoré mi zaisti naozaj stabilnu prácu a hľavne vyšší plat kedže doteraz som robila max. do 500€. Viem, že špecialny pedagogovia robia okolo 800 aj čosi a ta práca je omnoho lepšia a na ošetrvatelstve je to podobne ale zas tie služby mi moc nevyhovujú a do ambulancie sa po známosti nedostanem. Neviete mi poradiť čo by ste si zvolili Vy príp. prečo? Ďakujem

zuzanag1
3. jan 2018

Ja studujem osetrovatelstvo Mgr a v pohode,a ambulancia aj tam sa da dostat bez znamosti

terke00
20. jún 2019

Dobrý deň, prosím Vás, ja mám tiež záujem o štúdium ošetrovatelstva, a zaujímalo by ma, či po ukončení štúdia by som mohla pracovať ako zubná sestra. Ak by ste vedeli, prosím napíšete mi.

eliska13
20. jún 2019

@lillystranska špeciálnu pedagogiku by som si vybrala deti s problémami pribúda a budeš tam mať spätnú odozvu ošetrovateľstvo vôbec...ale aj jedna aj druhá práca je denný kontakt s ľuďmi psychicky náročné časom Ti to môže ísť na nervy😉tú prvú školu máš akú?

tinkaro
31. jan 2020

Je to niekto kto študoval ošetrovateľstvo dennú na VŠ v RK?