chcela by som sa prihlasit na VS, uz mam par rokov po strednej, chvilku som pracovala, chvilku mamickovala 🙂 kvoli novej praci by som sa chcela prihlasit na vysokoskolske studium, najviac ma zaujal odbor politologie.. viete mi poradit vasimi skusenostami, odporucit dobre citanie, alebo len tak pokecat o studiu??
🙂
@maggie37 no neviem.. aj na strednej som mala v maturitnom rocniku politologiu..aj ked je to uz nejakych sedem rokov dozadu 😀 ako neexcelovala som v nej, ale tak mozno by ma to bavilo.. len pocula som ze je to tazky odbor..
aj ked, mne je teoreticky jedno co vystudujem, ide hlavne o titul :-/
Baví ťa politika? Sleduješ verejný život? Zaujíma ťa, čo sa deje vo svete? Medzinárodné právo, diplomacia, sociológia, história? Ak áno, tak choď do toho! Ak nie, tak neviem, prečo vôbec sa týmto zaoberáš, je veľa iných odborov. Tento je strašne špecifický s veľmi úzkym zameraním a uplatnením. Ja sama mám politológiu, celkom s tým aj robím a určite by som tento smer neodporučila nikomu, koho to nezaujíma. Lebo potom je to strata času a aj peňazí.
@maggie37 katolicku univerzitu v Rk pretoze ju mam najblizsie.. asi sa fakt pozriem na nieco ine 🙂 dakujem za nazory
@lule1 no sledujem asi len pocas hlavnych sprav v tv 😀 preto som zalozila temu,aby som vedela nazor studujucich.. asi to fakt nebude mat vyznam.. kedze mi ide len o titul 😖 vdaka za reakciu 😉
studoval to moj byvaly ... 🙂