Ahojte dievčatá, chcem sa vás niečo opýtať. Môj brat má byt lenže býva u frajerky. Čiže v tom byte bývam ja so strýkom ( nemá kde byť tak zatiaľ je tu) na tej istej chodbe býva moja mama . Mám izbu s mojim ďalším bratom, tak mama mi dovolila byť v tomto byte aby som mala zatiaľ kľud a vlastnú izbu. Keďže sme na jednej chodbe hocikedy ma môže ísť pozrieť . Mám 15 a môj strýko vyše 50. Dnes si prišiel ku mne z ničoho nič ľahnúť a začal ma chytať na intímne miesta.. hneď som sa postavila že čo to ma znamenať a povedal mi že to nemám vravieť nikomu... čo myslite mala by som to povedať mame ? Bojim sa čo bude nasledovať...
@lizzygrant no bojim sa keď to poviem čo bude nasledovať.. zajtra sa hneď balím a idem naspäť .
Jasne, ze to treba povedat, a staremu netreba nic dovolit.
@mimaxxxa okamžite to musíš povedať, Musíš, inak to dopadne pravdepodobne veľmi veľmi zle! Musíš to riešiť, s najväčšou pravdepodobnosťou sa to bude opakovať, je to nebezpečny clovek, ak urobil niečo také. Prosím, rieš to, nechcem strašiť, ale ak by ta znásilnil a skončila by si v 15 tehotná, to určite nechceš a môže sa to stať. Mamina, alebo učiteľka, niekto dospelý ta pochopí
Choď radšej do izby k mladšiemu bratovi a povedz to mame. Dúfam, že ta podporí
Môžeš sa v tej izbe zamknúť?
registracia 2020 🙂 bude veselo...
@klarissa25 jej minulu si necitala?
@veronikaszabova nie nie 🙂
Povedz to nech nasleduje co kolvek ked si toto dovolil co by si dovolil nabuduce ??? A este si povie ze to nemas nikomu hovorit ? Ten chlap to nema v hlave poriadku
čo mame, rovno nahlásiť polícii....Hovädo jedno staré plesnivé nech ide do basy...
@deti95060810 nerozculuj sa, tu sa niekto na 99,99% zabava.
Tolka zabava ako vzdy!
@mimaxxxa Panebože, to je mi veľmi ľúto. Povedz to mame, presťahuj sa k nej naspäť, nenechaj to tak, pretože to môže dopadnúť omnoho horšie (nechcem strašiť).