Mamičky poraďte môj chlapček 3 ročný sa za nič nechce dať ostrihať ako ste to urobili alebo po pripadne strojček poraďte aby nebol takí hlučný
Ďakujem
@stefaniamikova11 doteraz si ho ako strihala?
Ahoj, odjakživa striháme nášho 2,5r tak, že si s ním vleziem do vane, sadnem si na okraj, posadím malého na kolená a chlap strihá, ja sa prihováram.. nám nikdy cirkus nerobil 😁 možno máme ale len šťastie
@montemotherone cez nožnice sama doma no v kadernictve sa nedá nám ani doma us len keď počuje strojček
@mala_zabka asi áno mi sme boli v kadernictve to bol cirkus poviem vám doma ties sa sa iba cez nožnice ale boji sa strojčeka
@stefaniamikova11
Tak ho ostrihaj iba noznica...casom z toho vyrastie a bude sa dat aj strojcekom.on sa boji hlavne toho zvuku...a nevie co sa bude diat.je to bezne.aj moji tak
@stefaniamikova11 manzela nestrihavas? Zeby videl maly ako ho strihas a je to zabava. Alebk pustit piesne hlasnejsie pripadne rozpravku. Zoznamovat ho so strojcekom mimo strihania,nech si ho vyskusa pozapinat
@stefaniamikova11 u nás som ho strojčekom strihala od mala, tak bol zvyknutý. Asi treba len pokojne, hravo mu skúsiť ukázať na sebe pred zrkadlom, konček vlasov, potom jemu, a tak pomalými krokmi, aby videl že to nebolí. Trochu aj so srandovaním ako to šteklí, brní ... Čo sa dá, tak nožnicami a potom strojčekom, keď už to nejako zvládne. A potom už aby vydržal, dať do ruky nejaké lízatko, pustiť rozprávku... U nás to funguje
@marca12 striham som kaderníčka no on us len keď zapnem plače
@montemotherone ďakujem za radu skúsime chceme aby bol pekne ostrihať terás na leto strašne sa nám potí
@stefaniamikova11 Pripnem sa s dovolenim.Tiez ma to zaujima v pripade dvaapolrocneho.🙂