Strihanie vlasov doma

14. aug 2021

Ahojte strihate si niektorá vlasy sama doma? Ja mám vlasy po zadok už keďže už cez dva roky nemám čas zájsť ku kaderníčke a pre mňa je dôležité aby tie vlasy boli zdravé vtedy sú najkrajšie nech sú akejkoľvek dĺžky.. Tak som sa rozhodla to skúsiť doma ved to nemôže byť až tak ťažké. Zaujímalo by ma či nemáte nejaké hacky triky ako ich ostrihať pekne do rovna aby to nebolo krivé zubate?

vellllo_70
14. aug 2021

Ahoj,ja mám tiež dlhé vlasy síce sa strihať neplánujem ale daj si vlasy do copu a prehoď si ich k tvári. Budeš vidieť ako striháš a nebudeš to mať krivé

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saxana000
14. aug 2021

Mikre do copu zacesat rovnomerne a stiahnut gumkou.po dlzke dalej postupne gumickuj a poslednu nechaj tam kde asi chces strihat.odcvakni. a potom spodok trosku dovnutra prestrihaj a hotovo..na youtube najdes vela navodov ako na to.

sashka22
14. aug 2021

Ja mam metrové 😅 a striham sama celé roky. Poriadne rozcesem, urobím si cop nad čelom a gumu stiahnem až ku koncekom. Potom cvaknem. Hotovo. Krásne dlhé zdravé vlasy. Striham cca každé 2 mesiace, mam rada ten pocit čerstvo ostrihanych vlasov

zuzkapap
14. aug 2021

Ja síce viem strihať 🙂 robím "kadernícku" pre mamku, manžela, brata aj svokra, ale seba by som si netrufla, podľa mňa sa to nedá spraviť dobre keď si dozadu nevidíš 🤔

didi2102
14. aug 2021

Jedine že y ti niekto pomohol a za mňa strojčekom je najrovnejsie

autor
14. aug 2021

@didi2102 no áno ale to mam hrubé konce potom