Ahojte, dcéra si dala prepichnúť ucho, avšak neustále sa jej dierka zapáli,ked si dá náušnice - bižutéria... Kým v prvej dierke môže mať akekolvek náušnice, s druhou ma problém. Rada by som jej nakúpila viac náušníc, avšak neviem, čo je lepšie... Striebro alebo chirurgická oceľ? Chcem kúpiť viac kusov, ale nechcem kupovať zlato, nakoľko sa jej vkus/štýl neustále mení... Ďakujem za rady.
Chirurgicka ocel. Striebro cernie a zapaluju sa usi, takisto zlato a ine kovy. S ocelou mam len tie najlepsie skusenosti od babatka, dcerky maju nausnicky za par centov.
Mala som obdobie, ked som zvladla len chirurgicku ocel, tiez mi z lacnych kovov hnisali stale dierky a pri hojeni mali tendenciu sa zatiahnut, pomohlo len mat stale nerezove nausnice, inak mi zarastali. Teraz uz davam zlato aj striebro.
Chirurgicka ocel.
Mne nerobí dobre ani chirurgická oceľ..titan mozem. Ten sa používa aj pri operáciách kĺbov a tak. Bol mi preto aj doporuceny . A ešte zlato mi nevadi😁
Mojej nevadí chirurgická oceľ. Ak striebro alebo zlato, musí mať rodiovu úpravu.
Ďakujem krásne za každý príspevok, tak skúsim tu chirurgicku oceľ asi. Aj zlaté by som jej kúpila, ale ako ju poznám, po týždni by boli ktovie kde 🤦♀️ Tak radšej zatiaľ chcem ísť lacnejšou cestou 😊 Vdaka ešte raz 😘
Dcéra mala s tým tiež problém. Doktorka predpísala jednu masticku a odvtedy náušnice akékoľvek na ušiach a v pohode. Tuším fucidin. Ale istá som si neni..