Stretnutie so ženou

zlatakniha
24. máj 2018

Minulý rok v lete som si podal taký inzerát, že hľadám ženu napríklad na slnenie pri vode alebo výlety a nejaké ženy sa mi ozvali a nakoniec s jednou z nich som aj šiel sa slniť. Aj s ňou to začalo tak zvláštne, pár dní sme si posielali maily a potom mi napísala, že môžem určiť termín a pôjdeme sa opaľovať. Termín som určil a viac sa neozvala, teda odmlčala sa na asi dva týždne. Asi po dvoch týždňoch sa zase ozvala so slovami prepáč, ja som sa zľakla a akosi som sa bála ísť sa slniť k vode, ale ak by si mal záujem, môžeme si zase písať a už sa pôjdem aj slniť. Tak sme si ďalej písali, dva tri týždne a nakoniec sme si zase dali termín a vyšlo to. Naozaj sme sa stretli a boli opaľovať. Myslel som si, ak jej nebudem sympatický, tak už sa viac nestretneme, lenže už pri ukončení prvého stretnutia naznačila, že môžeme ísť zase. Tak sme si zase písali a šli na druhé, tretie a štvrté opaľovanie. Medzitým prestávky, písali sme si vždy o niečom a raz sme nešli sa opalovať kvôli zhoršenému počasiu a asi na tom štvrtom stretnutí som sa jej pýtal, či ešte pôjdeme alebo aj na výlet a jej sa to všetko páčilo a povedala, že áno, kľudne pôjdeme aj na výlet či ďalšie opaľovanie. Jedna vec bola zvláštna, že mi aj hovorila, že je tichšia a hanblivejšia a divné mi prišlo, že sa slnila pri mne hore bez, ale zase mi raz napísala mail, či sa môže, tak som jej dovolil🙂. Avšak dodnes neviem, prečo sa odmlčala, na moje ďalšie maily už nikdy nereagovala. Nebolo jej správanie zvláštne? Ja by som si myslel, že ak jej nie som sympatický, tak sa so mnou nikdy nestretne, ale ak sa s niekým stretnem viackrát a ešte aj dám nejaký sľub, že budú ďalšie stretnutia, tak tomu fakt nechápem. Na druhej strane som to zobral športovo, ale predsa mi to prišlo zvláštne, že už som sa nikdy nedočkal jej žiadneho vysvetlenia🙂 Mňa by zaujímalo, aký máte na to názor? Ale viem, je možno ťažké, takéto niečo hodnotiť na diaľku.

bluka2
24. máj 2018

Mozno usudila, ze si nejaky uchyl....hmmm a nie si?

beky1813
24. máj 2018

Mozno cakala, ze to neostane len pri slneni

majkeel
24. máj 2018

Mozno sa zlakla, ze kym sa k niecomu dostanes, tak bude mat rakovinu koze z opalovania. 🙂

soldi
24. máj 2018

Mozno len stretla niekoho, kto ju zaujal viac ako Ty

sissy27
24. máj 2018

@zlatakniha tak už keď ti ukázala kozy a ty stále nič, tak usúdila, že ťa asi nepriťahuje alebo si gay a len sa opaľovať môže chodiť aj sama alebo s kamoškou 😃

zlatakniha
autor
24. máj 2018

@bluka2 Prečo by som mal byť úchyl?

marusia12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lmml
24. máj 2018

Však logika..😂 ona ukázala cecky a ty ništ..😂 ona hľadala asi niekoho iba na zábavu a ty sa ideš iba opaľovať..😂 asi by som si aj ja myslela dačo byť ako ona..😂😂😂 ale !na by nenapadlo hneď sa vyzliecť pred cudzím chlapom..😂😂😂😂😂

zlatakniha
autor
24. máj 2018

@lmml Však sme si boli cudzí ľudia, tak čo som mal?🙂, de facto je možná akákoľvek alternatíva z jej strany, aj táto, čo spomínaš, že hľadala zábavu, ale veď práve, že to mi nešlo do hlavy, že sa dala do hore bez, ak pôsobila vlastne hanblivo, tak asi v každom človeku sú isté rozpory...

savmebej
24. máj 2018

@zlatakniha podla mna bola ona zvlastna...a sam si napisal ,ze to s nou zacalo.zvlastne ,tak co sa vobec trapis

zlatakniha
autor
24. máj 2018

@savmebej Nie netrápim, len som tak dumal nad tým s odstupom času, že to bolo zvláštne, zvláštny úvod, zvláštny koniec.

lmml
24. máj 2018

@zlatakniha ja keď som povedala že som hanblivá bolo to aj vidieť..😂😂 za hodinu som sotva povedala 4zmysluplne vety...😂 Nenapadlo by ma hneď niekomu cecky ukázať.😂

zlatakniha
autor
24. máj 2018

@sissy27 A akože čo som mal?🙂

lilyianka
24. máj 2018

@zlatakniha podľa mňa ste divní obaja....ty by si sa len slnil a viac nič...ved prečo si ju normálne niekam nezavolal? Kino, prechádzka, večera atď...a tiež dopisovanie cez mail...ved ste si mali vymeniť čísla....

zlatakniha
autor
24. máj 2018

@lmml Ale bola hanblivá, to som cítil aj v tom písaní, aj v reáli a to práve mi vôbec nešlo dohromady, že teda bola hore bez, ak je hanblivá. V podstate to bol šok..

laska201
24. máj 2018

No normalna baba by sa veru hned hore bez neopalovala pred chlapom co ani riadne nepozna.Tak nemusis nad tym tak dumat.Hod to za hlavu a hladaj dalsiu.Isto na teba niekde caka spriaznena dusa.

zlatakniha
autor
24. máj 2018

@lilyianka Trochu sme obaja boli hanbliví, ale tak hneď v úvode som predsa nemohol na ňu tlačiť, aby išla tam alebo onam. Tak sme sa len slnili, ale časom som jej navrhol iné aktivity a nebola proti.

savmebej
24. máj 2018

@zlatakniha ked ti to nesedi na zaciatku, tak sa spolahni na ten pocit,zvacsa su ludia taki,ako na zaciatku...ja by som s nou nesla,uz keby nepride na prvy dohodnuty termin

kiwi3
24. máj 2018

ja sa musim na tom smiat, uz len preto, ze ste sa chodili "slnit". to su fakt muzi, co sa chodia opalovat? ako si si to sam zhodnotil, tak v tom mohlo byt hocico. mozno sa jej ozval byvaly a mozno sa len nemala s kym chodit "slnit"... a dalsich x moznosti.

zlatakniha
autor
24. máj 2018

@laska201 Čiže to vnímaš takto radikálne, že to nebolo vhodné z jej strany.

zlatakniha
autor
24. máj 2018

@savmebej už to dávno skončilo, to bolo minulý rok, asi máš pravdu, ak je niečo zvláštne na prvý raz, asi je to zvláštne stále, že to v človeku je.. tak ja som s ňou šiel, lebo som mal pochopenie preto, že sa možno prvý raz hanbila, niečoho zľakla..

savmebej
24. máj 2018

@kiwi3 co ti je smiesne na opalovani?ty si zamknuta doma v pivnici cez leto alebo co?

zlatakniha
autor
24. máj 2018

@kiwi3 hej možností je veľa, keď ja mám takú povahu, že by som rád vedel, čo v tom bolo, ale viem, to sa už nedozviem, žiaľ🙂

savmebej
24. máj 2018

@zlatakniha na drobnostiach zistis,aky je to clovek a neprist na dohodnuty termin...ja by som sa s nou uz dalej nezapodievala

gladys_07
24. máj 2018

nikdy by som sa nesla slnit s chlapom, co pouziva slovo "slnit sa"

lilyianka
24. máj 2018

@zlatakniha tak stále si písal iba o slneni tak som pochopila, že ste ako aktivitu mali len to...
Máš pravdu je to divné, ja napr hanlivá nie som, ale hore bez sa neslnim ani pred mužom v našej záhrade.. .proste nie...ktovie čo sa jej odohrávalo v hlave, možno sama nevedela čo chce...tazko povedat..

zlatakniha
autor
24. máj 2018

@savmebej ono to bolo tak, že som navrhol termín a ona ho nepotvrdila, nereagovala naň... až po nejakom čase sa ozvala, asi 14 dní..

zlatakniha
autor
24. máj 2018

@lilyianka mali sme len toto ako aktivitu, hoci som potom navrhoval aj iné.... až tak často sme tu aktivitu nemali.....myslím áno, si trafila klinec po hlavičke, že možno presne nevedela, čo chce od toho stretnutia, či len to slnenie alebo niečo viac..............bolo to divné to hore bez ale zase som to neodsudzoval...

savmebej
24. máj 2018

@zlatakniha najdi si taku,kde to plynule pojde a nie so zadrhelmi a vyhovorkami

zlatakniha
autor
24. máj 2018

@savmebej ono asi to nie je také ľahké🙂