Stretnutia naslepo z internetu

12. apr 2022

Ahoj, len taky maly prieskum. Mate nejake zazitky (dobre aj zle) ci sklamania zo stretnutia cez internet? Dohodli ste si niekedy s niekym stretnutie a boli ste sklamani, alebo naopak prekvapeni - ze ten clovek vyzeral fakt dobre a naopak, ze to bol trapas a prisiel na stretko uplne iny clovek ako ste cakali..viem, sice fotky v profile ludia maju, ale ja som zazila par sklamani ze chalan na fotkach bol v pohode a prisiel obezny ujko cely chlpaty a smrdel a rozne ine aj opacne, ze som cakala slaby oriemer a padla mi sanka ze chlap neskutecne krasny a ptm ten sex...piste ake mate vy skusenosti
caka ma stretko po dlhej dobe a neviem ci do toho ist, co ak to nevijde atdatd.

ckocka
12. apr 2022

Ak to nevyjde čo stratíš? Dve hodiny času?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vilma7
12. apr 2022

Tak u mňa stretnutie na slepo znamená, že som nevidela ani fotku. Tak na takom som nebola.
A mala som rande zo zoznamky na nete (Badoo), už sme 7 rokov manželia a máme dve nádherné deti 😍

zuzubb007
12. apr 2022

Ked neskusis nevies ja som s muzom takmer 16 rokov a to som sa skoro nedala nahovorit na stretko 🙂

iv007
12. apr 2022

Naslepo som nikdy nebola, neriskovala by som.Urcite sympatie musia byt uz z fotky a dopisovania,inak to nema vyznam.Dnes je tolko komunikacnych prostriedkov ze v tomto nevidim problem.

dominushka23
12. apr 2022

pisala som si rok s jednym chalanom, potom ma pozval na hokej (obaja sme mali radi hokej) samozrejme aby som sa nebala mam si zavolat aj kamosku (mala som 17rokov) stretli sme sa, potom zas a zas a zas až sme sa dali dokopy a je tomu uz skoro 14rokov... manželia sme 10rokov a mame dve krasne deti

tara42
12. apr 2022

Písali sme si na Badoo, stretli sa a sme spolu uz 10 rokov. ❤️

somtunovaa
12. apr 2022

No tak z pár vlastných skúsenosti už vieš že to môže byt aj dobre aj zle, myslím že iné to majú podobne ako ty.
Ja som sa stretla len s jedným z pokecu asi 15 rokov do zadu, nič som si od toho neslubovala, aj sa to nieslo v duchu priateľského stretnutia a tak sa to aj skončilo. Bol ako na fotke, čiže podľa očakávaní.

majlo1234
12. apr 2022

Ja som mala same otrasne rande cez Tinder. Jeden ma olial pivom, druhy dosiel v nedelu na obed opity ako cik, treti ma zobral na 50 km jazdu na bicykli. Spominam na to s humorom😀

travelllerka
13. apr 2022

Kamoške sa tak stalo, že prišiel extrémne škaredý muž a doniesol ružu, ktorú jej dal, takže sa strašne hanbila s ním dakde ísť, lebo to potom ozaj vyzeralo ako rande s tou ruzou :D katastrofa, ešte ju nejak dourazal, lebo nerada číta knihy.

hapkova
13. apr 2022

Juj no jasne :D Mladost pochabost v mojom pripade :D To bolo nieco strasne, na slepo cez net, no ja nemam veru dobru skusenost :D

petulda333
13. apr 2022

Mam skusenost ale je uz 13r stara. Pisali sme si cez pokec ,stretli a sme odvtedy spolu