Ahoj, len taky maly prieskum. Mate nejake zazitky (dobre aj zle) ci sklamania zo stretnutia cez internet? Dohodli ste si niekedy s niekym stretnutie a boli ste sklamani, alebo naopak prekvapeni - ze ten clovek vyzeral fakt dobre a naopak, ze to bol trapas a prisiel na stretko uplne iny clovek ako ste cakali..viem, sice fotky v profile ludia maju, ale ja som zazila par sklamani ze chalan na fotkach bol v pohode a prisiel obezny ujko cely chlpaty a smrdel a rozne ine aj opacne, ze som cakala slaby oriemer a padla mi sanka ze chlap neskutecne krasny a ptm ten sex...piste ake mate vy skusenosti
caka ma stretko po dlhej dobe a neviem ci do toho ist, co ak to nevijde atdatd.
Tak u mňa stretnutie na slepo znamená, že som nevidela ani fotku. Tak na takom som nebola.
A mala som rande zo zoznamky na nete (Badoo), už sme 7 rokov manželia a máme dve nádherné deti 😍
Ked neskusis nevies ja som s muzom takmer 16 rokov a to som sa skoro nedala nahovorit na stretko 🙂
Naslepo som nikdy nebola, neriskovala by som.Urcite sympatie musia byt uz z fotky a dopisovania,inak to nema vyznam.Dnes je tolko komunikacnych prostriedkov ze v tomto nevidim problem.
pisala som si rok s jednym chalanom, potom ma pozval na hokej (obaja sme mali radi hokej) samozrejme aby som sa nebala mam si zavolat aj kamosku (mala som 17rokov) stretli sme sa, potom zas a zas a zas až sme sa dali dokopy a je tomu uz skoro 14rokov... manželia sme 10rokov a mame dve krasne deti
Písali sme si na Badoo, stretli sa a sme spolu uz 10 rokov. ❤️
No tak z pár vlastných skúsenosti už vieš že to môže byt aj dobre aj zle, myslím že iné to majú podobne ako ty.
Ja som sa stretla len s jedným z pokecu asi 15 rokov do zadu, nič som si od toho neslubovala, aj sa to nieslo v duchu priateľského stretnutia a tak sa to aj skončilo. Bol ako na fotke, čiže podľa očakávaní.
Ja som mala same otrasne rande cez Tinder. Jeden ma olial pivom, druhy dosiel v nedelu na obed opity ako cik, treti ma zobral na 50 km jazdu na bicykli. Spominam na to s humorom😀
Kamoške sa tak stalo, že prišiel extrémne škaredý muž a doniesol ružu, ktorú jej dal, takže sa strašne hanbila s ním dakde ísť, lebo to potom ozaj vyzeralo ako rande s tou ruzou :D katastrofa, ešte ju nejak dourazal, lebo nerada číta knihy.
Juj no jasne :D Mladost pochabost v mojom pripade :D To bolo nieco strasne, na slepo cez net, no ja nemam veru dobru skusenost :D
Mam skusenost ale je uz 13r stara. Pisali sme si cez pokec ,stretli a sme odvtedy spolu
Ak to nevyjde čo stratíš? Dve hodiny času?