Ahojte.
Mám sa stretnúť s kamarátkou s ktorou sme sa spoznali v pôrodnici. Stretnúť sa mame v jej meste aj s jej dieťaťom aj mojim. Není to návšteva u nej doma, iba na kávu pôjdeme, prípadne do parku, ihrisko. Myslíte, že mám niečo kúpiť, nejakú maličkosť, jej synovi? 🤷😁
Ďakujem za rady 🙃
Ja by som doniesla ale ja som zase chronicky davac darcekov 😂
nejakú blbinku pre drobca by som priniesla
Dones nejaky detsky keksik od hipp alebo detske chrumky byvaju take bez prichuti (nemyslim arasidove). To sa vyuzije a nie je to extra drahe.
Kup mu nejaku kapsicku a kukuricne chrumky napr
Jedlo nekupuj, nevieš ako malého stravuje
Veď to že neviem ako sa stravuje, oblečenie tiež neviem, či je väčší, menší ako moja... Hračku?
Budete vonku,tak skús kúpiť obom deťom napr.bublifuk alebo loptu.
Jasne. Kup drobnost. Cudujem sa inak ze manzel riesi take blbiny 🙈
Mňa by potešilo, keby som dostala pre dieťa ponožky 🙂
Tiež som za malú lacnú hračku rovnakú pre obe deti.
@minutka 😁😁 nerieši, pýtala som sa ho, tak odpovedal len 😁
Nie, nekupujeme si darčeky, keď sa s kamarátkami stretávame na káve, alebo obede. Drobnosť pre dieťa by som doniesla, len keby som bola pozvaná k nej domov
Ja by som doniesla malemu cosi, kamoske mozno cokoladu, drobcovi ryzove chrumky alebo maju take bio s mrkvickou, cervenou repou ochutene, to malo minule uspech, ak nechces vyzivu, tak ovocie cesrtve.
Ja by som daku drobnost (keksiky a male auticko) vzala, aby sa nestalo ze kamoska ti nieco da a ty prazdne ruky.
Vždy som nosila aspoň drobnosť pre deti
Keď sa stretávam s kamarátkami ktoré majú deti často, napríklad keď sme z jedného mesta, tak si nekupujeme nič. V lete ma však tiež čaká prvá stretávka s kamarátkou z pôrodnice a to by mi bolo hlúpe prísť s prázdnou.
Kúpila by som ponožky. Nikdy ich nie je dosť 🙂