Stretli ste sa už s exhibicionistom?

13. okt 2020

Dnes ráno si vykracujem do práce a z kríkov vyjde chlap že dobrý deň. Ja že dobrý, pozriem lepšie a on gate pod ritou, v ruke pindura a pozerá na mňa. Nebolo mi všetko jedno. Našťastie nešiel za mnou a ja som rýchlo odišla. Viem, že najlepšie je takého človeka vysmiať ale verte, že keď ho stretnete osobne a nikde nikto nie je vám veľmi do smiechu. Stretli ste sa už s takým človekom? Ako ste reagovali?

goodidea
13. okt 2020
diana999
13. okt 2020

Čosi podobné v noci na zastávke 😀 tvárila som sa ze nič nevidím(nebolo to až tak viditeľne 😂) ale neobťažoval ma prišiel odišiel 😂

pribinak
13. okt 2020

Keď som bývala na intrakoch tak tam krúzil takýto zúfalec. Po pár dňoch to vzdal a šiel niekam inam. Najskôr to bol “zážitok” keď sme stretli, potom sme už kašľali na neho

limetka69
13. okt 2020

esteze pozdravil, via ako sa ma chovat :D

autor
13. okt 2020

@diana999
@pribinak pre mňa to bolo po prvýkrát 🙂 Zážitok na celý život.

autor
13. okt 2020

@limetka69 Myslím, že pozdravil preto, že som si ho pozorne nepozrela. A nezistila, že je holý🙂 Včera má nejaký chlap na tom istom mieste pozdravil tiež. Je možné, že to bol on a ja som si nevšimla jeho pýchu 🙂

sejan
13. okt 2020

No Ja som toto zažila,keď som bola týždeň na praxi a bola som ubytovaná na internáte.Vecer pod dievcenskymi balkónmi stal chlapec a masturboval.Pre Mňa to bolo nepríjemné a zavolala som vychovávateľku.A tá že ,to je v pohode on je tu každý večer.😁😁😁takže už ho brali ako rutinu

cairka
13. okt 2020

Za starých stredoškolských čias jeden stále chodil v lesíku pod školou....brali sme ho ako inventár školy, stretlo sa s ním toľko študentiek, že sa o ňom verejne vedelo a nik sa ho nebál. Nikdy sa nestalo, že by nejakú naháňal,alebo niečo....

domib
13. okt 2020

a kde to bolo? mne sa zdá, že som ho dnes videla. Našťastie, iba zozadu.

autor
13. okt 2020

@domib v Trenčíne na Legionárskej 🙁

jana_eyre_2
13. okt 2020

Byvam od narodenia v Bratislave (teraz za Bratislavou) a takýchto zážitkov môžem sypať z rukava 😅 svojho času takýchto uchylov bolo veľmi veľa.. hlavne tak koncom 90rokov.. najhorší bol zazitok, keď som šla ako osmacka MHD z doučovania v Petržalke.. prestupovala som v Ružinove, sedela som na lavičke zastávky, vedľa mňa pani sa postavila s hlasným "pche" a odišla.. ja som sa začala obzerať že čo jej vadilo a vedľa mňa (tesne) veľký tučný chlap v dlhom kabáte si ehm robil dobre.. tak som vystrelila že som sa potkla a utekala preč.. doteraz nechápem tú ženu, že sa má malého decká nezastala.. hnus..

Alebo na strednej má jeden v MHD začal obchytkávať, ja som ale výbušná povaha tak som vybuchla vtedy (to som mala asi 18rokov) že rovno vystúpil.. a zase najsmutnejšie na tom bolo že nikto nic, len namna pozerali... A to sú len dva príbehy asi z 15tich..

pribinak
13. okt 2020

@jana_eyre_2 ale exhibicionista sa tá nedotýka, ten to nepotrebuje. Ty čo odchytávajú sú iný typ uchylakov

janage
13. okt 2020

Je taky vtip, ze jeeej skoro som zabudla, ze uz zajtra je ta vystava maleho vtactva😉

jana_eyre_2
13. okt 2020

@pribinak ano ja viem, ten prvý bol exhibicionista bol len vedľa.. ten druhý príbeh som len pridala.ako.dalsi zlý zážitok 😉

pribinak
13. okt 2020

@janage alebo: do kelu! Zabudla som kúpiť vajcia

majkeel
13. okt 2020

Ber to tak, ze to su chori ludia. 🙂
Tento poznate? :D
Opitý muž potrebuje na WC a tak to oprie o najbližší múr. Staršia pani ide okolo a hovorí:
- Och, aká hrubost!
On na to ledva artikulujuc:
- A dlžku ste si všimli?

h2
13. okt 2020

@jana_eyre_2 Som na tom podobne, tiež som z BA a podobných zážitkov mám z mladosti kopu. Teraz tam už nebývam a mám 45 rokov, tak mám pokoj. 😂

janetinka27
13. okt 2020

v lesiku pod skolou jeden byval dlhy cas. mozno aj niekolko rokov, dlho sa o nom hovorilo. parkrat sme ho zhliali jednym okom. ale raz vysiel z krikov na taky kusok travy, bolo to v zime a pod nim sa spustali deti na igelitkach na snehu. a stal on kusok nad nimi so spustenymi gatami.videli sme to z dialky.

janetinka27
13. okt 2020

teda tam vtedy trava nebola, lebo bol sneh, ale bol to kusok plochy bez krikov

0silvia0
13. okt 2020

súhlasím s @jana_eyre_2 kedysi sa to v BA ale aj v iných mestách exhibicionistami hemžilo. Dnes si tieto úchylky riešia asi na internete. Ja som ich vždy ignorovala, oni čakajú tvoju reakciu a to ich vzrušuje. Ja som na to bola zvyknutá, mňa to z miery nevyviedlo. Dokonca aj obchytkávači bežne obchytávali, vtedy sa to bralo inak. Ženy si s nimi museli poradiť same. Ja som obchytkávača vo vlaku tiež drzo vyrazila preč, zmohol sa len na rýchly odchod.

juliebaby
13. okt 2020

No aj za mojich školských čias, chodil do parku pri kostole takýto "vtáčkar"😀 Ja som ho našťastie nestretla, ale ženy, ktoré chodili tadiaľ do roboty skoro ráno ho tam vídali.Bol to spolužiakov otec, údajne tiež nikdy nikomu neublížil.

66bublinka66
13. okt 2020

@pribinak nebolo to náhodou v BB?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jana_eyre_2
13. okt 2020

@h2
@0silvia0 ja už som to tiež dlho nezažila.. to je asi fakt pravda, že aj uchylaci viac zleniveli a prezentujú sa už na nete 😂😂 tam im nie je zima.. robím si sice z toho srandu, ale vlastne je to aj tak hrozne, hoci by aj fyzicky neublížili.. ublíži to psychicky, najmä keď som bola dievča, fakt som sa takých chlapov bála, aj keď ma staršia sestra učila že si ich nemám všímať..

pribinak
13. okt 2020

@66bublinka66 nie, v BA

caroline_
13. okt 2020

to nemyslis vazne že Trenčín...😒

caroline_
13. okt 2020

a o kolkej to bolo ?

autor
13. okt 2020

@caroline_ cca o 7,00

deti95060810
13. okt 2020

ešte som bola slobodná... mladučké dievča. V lete podvečer v meste na zástavke podišiel ku mne chlap, odhrnul di plášť a opýtal sa ma či neviem koľko je hodín....Onemela som....Pod plášťom bol úplne nahí...

veron8883
13. okt 2020

Stretla asi ked som mala 8 9 rokov a išla som z družiny ...iba zastavil ukázal mi a išiel ďalej ...tak strašné som sa zľakla a plakala .... Strašné nepríjemné teraz by som mu do toho kopla 😂