Stretli ste sa s celebritou?

lely1234
28. feb 2024

Čaute, napíšte kto sa s akou celebritou, SK, zahraničnou, to je jedno, stretol aj nejaký príbeh k tomu :D celkom ma takéto ,,blbosti,, zaujímajú. 🙂 ak si sa s nikým nestretol, prosím nepis ,,ja ešte s nikým,, :D

freepalestine
28. feb 2024

Stretla som Ibrahima Majgu pred X rokmi ked sme sli spoluziakom “stopom” do susedneho mesta. Zastavil nam svoje slavne biele Mitsubishi a zviezol nas kam sme potrebovali. 🙂

yelena159
28. feb 2024

@lely1234 Nestretla. Ale dúfam, že raz stretnem aspoň jedného z týchto: Robert Downey Jr., Clark Gregg, Tom Hiddleston, Florence Pugh, Owen Wilson, Chloe Bennet, Ming-Na Wen, Tom Holland.

asanti55
28. feb 2024

S Ilonou Csakovou a Danielom Hulkom pocas predstavenia muzikalu v satni, robili sme tam hostesky aj sme si s nimi pokecali pofotili Ilonka je super velmi mila osobka ziadna namyslena. Poznam ocina D. Cibulkovej to je tajny pribeh 😄 a obcas stretnem moderatorky na ulici, na klinike, v obchode

lusyyy36
28. feb 2024

Ja som sa osobne rozpravala s Van Dammom 😃

thoughtfulweirdo
28. feb 2024

Moje batoľa sa v záchvate revu hodilo na námestí pod nohy Jarovi Slávikovi, ten ju bez venovania pohľadu prekročil a trielil ďalej 🤣

aculy
28. feb 2024

@lely1234 Majk Spirit, Bol to bratov spolužiak na strednej škole, tak bol pár krát aj u nás. Samozrejme vtedy ešte nebol taký slávny😁 Ale brat sa snom stretol pár krát už aj včasné jeho slávnejšieho ja

asanti55
28. feb 2024

S twinskami, Celest Buckingham a Majkom spiritom sme sa fotili v great klube a tiez s Leosom Maresom v klube sasazu na vecierku je to showman 👍

kosican1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kosican1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
larinka552
28. feb 2024

V praci som obsluhovala ale to uz takmer 10 rokov dozadu Kuka z HS. Nechal mi 50 centov tringelt 😃
Neskor bol pri mne aj Miko z Gladiatoru. To som nebola az tak nadsena lebo ich pesnicky vobec nemusim. A ked prisiel Kuly, to som rovno utekala zasit sa do skladu 🤭
A nie tak davno som obsluhovala Jana Ďurovčika, neprisiel mi nejak extra mily.
A raz som isla po ulici okolo Petra Nagya a raz po prechode asi Ľuboš Kostelny.
No a s kamoškou sme kyvali z autobusu v BA na Peťu Polnišovu 😊
Inak chcela by som stretnut Adelu, ta mi vzdy bola velmi sympaticka a Feriho Joka ale pred tym by som sa hanbila 🤭😂

freepalestine
28. feb 2024

@lely1234 oh a este.. raz som sla na predvolebny miting SDKU lebo tam Jaro Filip vystupoval. Po vystupwni som za nim sla pre podpis a povedala “Mate krasne pesnicky” a on sa usmial a povedal “dakujem”. Mala som asi 10 rokov.. neviem 🤷🏼‍♀️ Ale spomeniem si obcas na jeho usmev, ktory bol “len pre mna” ked pocujem jeho piesne.

anonymous87
28. feb 2024

S ibim som pred asi 100 rokmi pila na kamosovej oslave, taky typek je ibi no 😂
Ked som bola mala, tak ocino uzko spolupracoval s Durovcikom, tak toho som stretla, taktiez je ocino dobry kamarat s igorom kmetom starsim, on je uplne perfisny. Srandista.
Muz je zas kamos s Martinom Sevelom (futbalovy trener), robo vittek sa u nas v dedine ukazuje casto. Ma biznis s nasim kamosom. A neviem uplne ci celebrita, ale u nas v dedine byva Barbora Richterova, tak tu som parkrat zazila 😂

562012
28. feb 2024

S Mnahoncakom 😃 bol starší družba môjmu bratovi na svadbe 😆

bosorkabb
28. feb 2024

S Rytmusom, Cibulkovou, Peter Nagy, Slávik rôzny politici. Bolo ich teda dosť. Robila som na pumpe tam človek stretne kadekoho.

freepalestine
28. feb 2024

A nech rec nestoji…
Pred x rokmi som robila za barom v jednom klube, a pocas party som obsluhovala skupinu mladych muzov. Uplne normalne ako kohokolvek ineho. Zrazu jeden z nich zobral pohar a schvalne ho rozbil ho o bar. Sklo sa rozletelo vsade.. do nakrajaneho ovocia za barom… proste strasne a strasne nebezpecne. Som tomu mladikovi slusne ale razne vynadala, ze ci je normalny, ze pohare rozbija, ze dakomu mohol ublizit atd.. on sa ospravedlnil a odisiel o kusok dalej sa bavit s dalsimi. Kolega za mnou rychlo dosiel.., ze pocuj.. ty vies, ze to je Gaborik? Ja, ze.. kto? Mna hokej nikdy moc nezaujimal.. tak som ani nevedela, ako ten slavny Gaborik vyzera 😂

guudy
28. feb 2024

Ja s Gordonom Ramsay v jeho rest. v Londyne. Bol mily, mame spolocnu foto ;)
Jeden z casnikov mal zenu z Petrzalky😂

ak_tak0202
28. feb 2024

V slovinskom Blede sme vlani stretli Lajčáka, pár rokov dozadu v Prahe Norberta Licheho, sedel pred kaviarničkou, popíjal kávu a pozoroval ulicu, sem-tam sa k nemu niekto prihovoril, požiadal o fotku, ochotne sa odfotil a popriali si hezký den a ďalej pozoroval ulicu - taký pokoj z neho išiel. A ešte sme stretli bratov Hochschornerovcov po pretekoch SP, vysmiati obaja lebo práve potvrdili celkové prvé miesto vo svetovom pohári v tom roku, z fotky s nimi som sa vtedy fakt potešila 😊

asanti55
28. feb 2024

Som aj zabudla Patrik Svajda ma ucil na ZS telesnu vychovu 😄 to boli jeho zaciatky a Zlaticu tiez poznam ked sa konala liga proti rakovine prsnika.

anonymous87
28. feb 2024

A este mi napadol Jozo raz mladsi, terajsi minister. Jeden cas som s nim bola v castom (pracovnom) kontakte 😊 on je taky playboy. Ale inac bol v tom case fajn, aj jeho zena Zuzka bola mila

queen_mary
28. feb 2024

Ja som chcela od Zbirku, ci by mi nenatocil videopozdrav k okruhlym narodeninam pre kamosku. On hned ze jasne jasne, a potom nabehla pani Katka a hned zrusila, ze to v zadnem pripade taketo videa. Ze ako si to predstavujem 😀

No a potom Kobielsky, Mastalir, Baca, Dominika Moravkova, No Name, Kostkova, Mastalir, Kemka, Heriban, Malachovska, kopec dalsich... par politikov,... vsetko praca.

queen_mary
28. feb 2024

@anonymous87 tak ta Richterova by ma zaujimala, ci nejaka pikajda 😀 lebo ona si ide dobre na svojom facebooku, ale moc jej to cele nezerem. Ked sa nakoniec jej syn rozhodol ist byvat otcovi.

queen_mary
28. feb 2024

A este som stretla vlastne Annu Polivkovu v Grande v Jasnej a bola som prekvapena, ze je celkom nizka a stihla (reps nie taka, ako vo filmoch, ale naozaj normalna vyska a stihle telo 😀)

liusa82
28. feb 2024

@anonymous87 no jeho otca by som skôr nazvala playboy Ráža staršieho ten bol celkom fešák ked bol mladý ale ten jeho syn ja sa ho vždy zlaknem ked je v správach😀 skoro nič z otca nemá minimum

anonymous87
28. feb 2024

@queen_mary vies co, za mna je tupa ako tago. Raz na ihrisku sedela aj s partiou pri druhom stole mne chrbtom. A normalne som sa otocila, ze kto to tam sedi😂🫣 a potom som zistila, ze je to ona. Uz neviem co hovorila, ale bolo to dost mimo…za mna je velmi zvlastna osoba. Aj ten artur bol velmi divny… ale tak asi sa nie je co cudovat 🤷‍♀️
Ale kamoska co ma bar u nas, tak vravela, ze boris tam niekolkrat bol a ze on je uplne v pohode
@liusa82 ked bol mladsi, tak velmi pripominal vin diesla nazivo. Fakt… a rad mal dvojzmyselne narazky. Aj sme si tykali 😅 teraz by si ma asi nepamatal. Bolo to asi 15 rokov dozadu (bola som sekroska v jednej firme, kde si prenajimali priestory na ich podnik a riesila som s nim zmluvy a faktury)…

freepalestine
28. feb 2024

A tiez som stretla Vila Rozborila. Teda.. boli sme spolu v lietadle Ryanair do Malagy. Vsimla som si ho uz na letisku pri brane. Ked sme boli v lietadle a uz sme sli k odlietacej drahe ci ako sa to vola, zrazu lietadlo zastavilo a zacalo sa naspat vracat k brane. Rozboril cely vystresovany s asistenciou letusiek vysiel z lietadla.. vysvitlo, ze dostal telefonat, ze jeho mama je v nemocnici, tak poziadal o vystupenie z lietadla. Odleteli sme teda s mensim meskanim.

anonymous87
28. feb 2024

@queen_mary anicka je moja naj herecka. Strasne ju mam rada. Ona tak perfektne vsetko hra ❤️

janai1
28. feb 2024

V práci stretávam strašne veľa ale taky v poslednom čase čo mi utkveli v pamati:
Richard Genzer - slizký alkoholik
Ondrej Sokol - extrémne milý človek

espeo
28. feb 2024

V 2002 som bola na dovolenke a bol tam aj Ján Filc, hokejový tréner reprezentácie. Bol to rok, kedy sme boli majstri sveta v hokeji. Hrali sme plážový volejbal. Slováci proti rusom. Filc na sieti. Rus sa ho pýta, že odkiaľ je. On, že zo Slovenska. A rus mu vraví, že Slovensko vyhralo majstrovstvá sveta v hokeji. Že vyhrali nad ruskom, mali šťastie, že či o tom vie. A Filc na to, že "čosi sa mi marí"... Keď som chodila v lete do USA počas výšky, bolo to také malé prímorské mestečko...Newyorska MTV tam mala svoju výročnú party, boli tam všetci moderátori, americké hudobné hviezdy, ktoré sme my nepoznali, lokalni ludia boli z nich uznesení, chodili zbierať autogramy. A mi nič. Obsluhovala som vtrdajsieho novacika roka. Ked ich zbadal americky barman, vytrhol mi burgre z ruky a utekal za nimi on. Ale bol tam aj Ricky Martin, Britney Spears, bon Jovi. V reštaurácii som obsluhoval Gwyneth palthrow. Mam odtiaľ podpis od Dave Gahana z Depeche Mode, mal tam letny dom. V hotely byvala Kate Moss a na viac si už nepamätám.

pralinka25
28. feb 2024

@larinka552 adelu som pred asi 7 rokmi stretla na jednej akcii plietla s deckami venceky na hlavu a moderovala. za mna fajn baba.