Žienky, priateľ je z iného okresu (!!!) a príde ma pozrieť... Kam ísť? Čo môžme? Čo ak nás zastavia policajti? ☹️☹️☹️ Už som z toho smutná, konečne mám po dlhom čase človeka, s ktorým sa mám o čom baviť... a nič sa nedá robiť 🥺 (Negatívne výsledky z testovania samozrejme máme)
Môžete ísť do prírody
Príroda je predsa to najlepšie miesto na stretnutie, tak prečo to nevyužiť?
@nice202 na benzinku alebo mekac 🤣 hroza co sa deje, clovek aby si nemohol dat kavu na terase ako normalny clovek ale tieto maskarady tu znasat 🙈
@alchemilkazltozelena vlastne hej, káva z pumpy a ide sa 🤣. Romantika
@nice202 boze prve miesto kam pojdem ked sa toto kocurkovo raz skonci, bude restika a potom obchodyyy... mozem snivat 😑
Prečo pumpa? My chodíme na fajnovu kávu do pražiarne a aj väčšina kaviarni funguje na okienka. Jasné, sedieť na terase je niečo úplne iné, ale káva z benzínky je už fakt iný extrém.
Áno žienky, ale ja narážam na to, že pôjdeme do iného okresu... čo poviem ak nás náhodu niekto zastaví? A viete, idem na kávičku s frajerom? 🤣
Nikde nic nekontroluju kazdy si robi co chce, preto aj tolko pribuda pozitivnych.. povies ze ides do lekarne 🤣 ako kollar 😁
My sa stretavame v pohode, sme zo susednych okresov. Chodime na prechadzky a akurat vcera sme kracali cez mesto, namestie a restiky cez okienko vydavaju kavu, tak mu hovorim, ze nabuduce ideme na kavu. Dokonca so mnou chodi aj do supermarketov, ked robime nakup domov. Inak, bezne chodime po meste.
Nik Vas nezastavi 🙂. Uzivajte si to 😉
Môžeš ísť do iného okresu do prírody musíš mať test nie starší ako 7 dní. Treba si pozrieť na stránke korona.gov.sk je tam dosť dobre rozpísané čo sa dá a ako postupovať.
jediny problem vidim, ak by bol jeden z vas z cierneho okresu
Kam ísť? Na prechádzku, na kávu, do prírody, domov.