potrebujem poradit brat ide na stretavku a che kupit nejake kvety profesorke a spolužiačkam,tak by som chcela vediet ake kvety by boli vhodne alebo kytičky pre profesorku a spolužiačkam ,rozmyšlal že 33 ruži profesorke a spolužiačkam po 7 ruži ,mne sa to zda prehnane,ja by som skor volila niečo decentnejšie jednu ružu no neviem, ako by ste to urobili vy ?
@karolina03 určite spolužiačkam po jednom kvete napríklad ruža a učiteľke by som keď tak dala nejakú menšiu kyticu...33 ruží sa mi zdá príliš 😄
@0silvia0 dakujem ja by som tiež jednu ružu,a ešte aku farbu?
Je to velmi pekne gesto, ale podla mna bude jediny ci jeden z mala. Profesorkam ano, ale 33 zase ne, ale spoluziackam?
A ty si dostala ruze ked uz? 🤣
@kitycat no ved práve ,tiež si myslim že je to blbost a hlavne ked je tych spolužiačok cca 30 a ktovie či pridu všetky
@kitycat akože od brata?ano ked mam nejaky sviatok vždy
my sme mali zo základky (stretávame sa skoro každý rok) a spolužiak nám ako pozornosť priniesol po 1 samostatnej ruži, potešilo 🙂
@karolina03 farbu? Asi klasika, cervena, ruzova...
Podľa mňa to hrotí a zbytočne, stačí jedna ruža, aj to pôjde dosť do peňazí, lebo teda v kvetinárstve na dedine sme nedávno dali 5 euro za jednu ružu :/
Tvoj brat sa teda cíti aj finančne teda asi keď by chcel kupovať toľko ruží. Ved 30 spoluziacok x 7 ruží + profesorka 33 ruží je 244 ruží a u nás stojí jedna 4,5. Za mňa max po jednej s profesorke trebárs z 5 a vybavené.
@matullienka ved som mu povedala že 1000 ečiek bude mat malo lebo ruže su cez 5 eur,ale on je až moc prajny,no ale uhovorila som ho že jedna ruže bohato stači
My si na stretavkach nic nedavame. Naco? Podla mna uplne zbytocne. Moji rodicia ked idu po viac rokoch, tak si prinesu max spolocne fotky a to je vsetko.
@karolina03 no u nas sa na stretko z gymnazia po 20 rokoch kupili kvety profesorke, ale nam chlapci/chlapi uz nic nenosili. Bolo nas 31 v triede z toho 5 chlapcov, ved to by sa nedoplatili, keby oni mali kupovat nam vsetkym kvety....a na druhej strane, co by sme im my mali davat, po flaske kazdemu, ci ako? Kvety podla mna pre ucitelku a hotovo.
@jabadabadu praveže bol ma vyčlenenych 1500ečiek na to 🙂))
@lubina ja mu to hovorim, ale ked on velmi rad obdaruva,čo s nim,,no a maju to po 30 rokoch
@karolina03 zastav ho 🙂 mne je strasne luto tych ruzi - nebudu na to pripravene a cely cas to bude buchnute po stoloch bez vody :( naco to je dobre ...zbytocnost - staci po jednej bohate..
@karolina03 tak nech kupi nejaku obrovsku bonbonieru a tam ju otvori, poponuka spolluziacky, ale tolko kvetov to ozaj nie je potrebne a ani sa to na stretnutie spoluziackam nenosi, mozno tej ucitelke, ale iba jej.
Peknú kyticu učiteľke a spolužiačkami nič.
My sa stretávame kazdych 5 rokov, poskladame sa všetci na kyticu a jedlo pre triedneho. Spolužiačky nedostávajú od nikoho nič.
@kukuk29 ano suhlasim škoda ruži
je to od brata milé, nechaj ho, nech si to spraví podľa seba, počítam, že je už dosť veľký chlapec, a k tomu svojprávny
@karolina03 on je slobodny ze? ...lebo byt jeho zena a on sa chysta vyplazit 1500€ za ruze pre spoluziacky co 30r nevidel tak bud by muz musel byt milionar alebo by mal so mnou sakra velky problem 🤬😂
Je to krasne gesto, ale podla mna prehnane. My sme mali tento rok stretavku po 20r a kupili sme triednej kyticu, na tu sme sa skladali vsetci a ako prekvapenie nam spoluziaci priniesli kazdej po ruzicke, predpokladam, ze na to sa poskladali medzi sebou. Bolo to velmi mile a potesilo nas to 🙂
@karolina03 u nás jeden kúpil procesore kyticu za všetkých a sme sa poskladali nikto sám nenosila ani spoluziackam
@tykat no je rozvedeny ,rad obdaruva,a robi radost inym peniaze vie zarobit tie nehraju žiadnu rolu ,ale tiež som navrhla jednu ružu spolužiačkam,pretože ak nepridu všetky čo s tolkými ružami potom😲
Karafiat by stacil spolzziacke, ako vazne... Tolko penazi
@karolina03 mne sa to zda tiez prehnane, urcite by stacila jedna ruza spoluziackam. To ich az tak lubil na strednej?😀 Ale asi sa chce blysnut, ved to nechaj na neho🤷♀️