Ahojte chcem sa spýtať ci sa stretávate s kamoškami ktoré majú dieťa približne v rovnakom veku? Prechádzky a tak. Mam kamošku ktorá odmieta stretavky takmer vždy si nájde výhovorku. Poznáme sa od škôlky
tak, ked nechce tak nechce 🙂 nie kazdy chce kocikovat d niekym - ja raz chcem ist sama a raz nie
ja mam kamosky, co maju deti v inom veku a nesedi nam to (spanky a tak), tak sa stretavame bez deti a nasla som si nove, ktore maju dieta presne tak stare ako ja a stretavam sa s nimi
Mám "kamarátku"-skôr známu ktorá ma syna staršieho o štyri mesiace,občas vybehneme na prechádzku
-Myslela som že budem chodiť na prechádzky s kamarátkou (už bývalou) zo základnej školy ale hrajú divadielko keďže má babenko s mojím ex s ktorým som sa nie práve pekne rozišla...😃 keďže sa tvária ako keby ma nepoznali (zrazu) tak im nemôžem ani zagratulovať 😃
No a ďalšia kamoška zo strednej je tehotná momentálne,vravela že budeme chodiť kočikovať ale či to bude pravda necháme sa prekvapiť do pôrodu má ďaleko...😅
ja som tak pri prvom chodila so sesternicou... ona 2 deti, ja jedno... každý deň každé doobedie sme boli spolu von - aj s deťmi samozrejme...Boli to super krásne chvíle, na ktoré rada spomínam.
Pri ďalších deťoch som bola už sama... sesternica v práci.
tak tvoja kamarátka s tebou (alebo vôbec s nikým) asi kočíkovať nechce, prinútiť ju nemôžeš, musíš to len akceptovať. Či niektorá iná chodí kočíkovať s kamoškou, to tvoju situáciu nezmení. Ja som často chodila kočíkovať s knihou
Nie ,všetky kamošky a známe už mali deti keď som ja bola prvý krát tehotná ....a teraz som zase tehotná sama 😁 takže nikto zo známych nemá dieťa v rovnakom veku ako ja ...ale ja som zvyknutá chodiť sama a vôbec mi to nevadí 🙂 chodila som sama kocikovat (mňa by spoločnosť priam rušila 😁) ,sama na ihrisko ...maximálne s mužom .
Nie každý chce kočíkovat s niekym. Na tom nevidím nič zvláštne, tiež to nemusím
Nájdi si inú kamosku
Ja som sa napr.celu matersku zasadne vyhybala matkam s kocikmi a ihriskam. Mne sa jezili chlpy,ked som stretla dve kocikove a pocula ako sa bavia o plienkach, ci zuboch. Pre mna to bolo vzdy take hlupe tliachanie o nicom. Tak mozno je tvoja kamaratka rovnakeho zmyslania.
Švagriná má o vyše mesiaca staršiu dcéru od môjho syna ale keďže býva ďaleko tak sa nevídame ...teraz už chodia do škôlok a ona do roboty
Hej ma naj kamosku, je len o 3 dni starsia a kamosa o mesiac mladsieho, co su spolu skoro kazdy den, maju pomaly 2,5 roka. 🙂
nie, nemala som záujem o pravidelné stretávanie sa s kamarátkami, ktoré mali dieťa v rovnakom veku, ako moje. Občas áno, ale ozaj len občas. Stačilo mi úplne, keď sme sa raz za čas stretli u mojej babky štyri sesternice so štyrmi takmer rovnako starými deťmi. Radšej som sa stretávala s bezdetnou kamarátkou, nemala som rada dialógy, kde sa 90% z nich stočí na príkrmy, zuby a pod. Niekomu to vyhovuje, niekomu nie, rešpektuj to a nevolaj ju už.
Keď som mala bábo, kočíkovala som so slúchadlami v ušiach 😀
moj syn ma jednu taku kamosku, je od neho o mesiac mladsia. s jej rodicmi sme chodili spolu aj kocikovat, cize sa poznaju od babatka. ale teda oni sa nevyhovarali, obom stranam to vyhovovalo. a @elizabet173, my sme sa teda o detoch nikdy nejako extra nebavili, mali sme ine temy.
Autorka: Nie, nikdy. Neznášam tieto mamičkovské spolky o ničom.
Mamicky v okoli maju deti v obdobnom veku a stretavame sa..nahodne ci sa dohodneme.. Myslim,xe od tych cca 3r je to aj dolezite..aby zacinali sa socializovat deticky..
@ivangeline socializujú sa predsa v MŠ, môj mladší chodí napr. do jaslí od 2 rokov, takže tam má rovesníkov, starší bol v tom veku už v MŠ
Baby, čo píšete, že vás nebaví tliachat o plienkach, to sa zrazu neviete s kamoškami baviť o tom, čo aj predtým, keď sa vám narodili deti? 😅 Však normálne debatujem ďalej o tom istom, čo aj ako bezdetná, kočík v ruke mi nijako nemení témy 😄
@thoughtfulweirdo napr ja mám kamošky ďaleko, nebýam v rodnom kraji, ťažko nadväzujem nové vzťahy, neviem sa len tak prihovoriť. So svojimi kamoškami mám "normálne" témy 🙂
@thoughtfulweirdo ja mám kamošky bez detí alebo ich už majú veľké, čiže tam máme rovnaké témy ako vždy...kamošky s rovnako starými deťmi nemám a takéto priateľstvá ani nenadväzujem
@alanko20
@zuzanockamt
Ja som myslela tie, čo písali, že majú kamošky s deťmi v podobnom veku a schválne sa s nimi nestretávajú, aby sa nemuseli baviť o plienkach 😄 nejde mi to do hlavy, akoby to bola povinnosť alebo čo 😅
No treba to rešpektovať... Nie každý chce kočíkovat s niekym. Ja som chodila občas s kamoškou (bezdetnou) bola som vždy rada je to naj kamoška už roky, ale väčšinou som chodila sama, alebo ju popri kocikovani občas pozrieť na kávu do práce a vyhovovalo mi to...
Keby som teraz mala bábo, tak si zase užívam ten kľud, pokoj.. Ja som kocikovanie sama zbožňovala.
@thoughtfulweirdo jaj tak to chápem, to je divné 🙂😀 ale možno je chyba na tej druhej strane, že tie ženy kamošky sa už o inom nebavia, tak sa im radšej vyhýbajú 🙂
Ja som tiez chodila kocikovat sama,ale preto,lebo krpata mala plytky spanok a muselo byt ticho,cize som sa chodila do parku alebo do prirody prechadzat,ziadne klabosenie pri kavicke s kamoskou 🤷♀️
Cize mozno ma tvoja kamoska rovnaky problem,ze jej dieta potrebuje klud a kocik sa musi hybat 😉
@thoughtfulweirdo ja ano, ale ony nie ;)
@sella38
@thoughtfulweirdo a mate nejake ine temy? Ja sa rada inspirujwm😀nakolko do prace nechodim, velmi nezahradkarcim, byvam v novom dome, kde nic dokopy netreba robit, tak sa este mozem bavit o tom, co som videla v telke a o tom, ako ma serie muz, inak mi fakt ostavaju len detske temy
@deedol chapem, ale ja som vlk samotar, najradsej sama a ved som mala dieta, nenudila som sa
@thoughtfulweirdo mas take zeny, ze mozes sa zacat bavit o comkolvek, vzdy skoncia pri grckach
Ja mam cez 10 kamaratok s detmi rovnakeho veku, s kazdou sa stretavam 1-2x mesacne, na materskej som uz 5. rok a musim povedat, ze ma to dost drzi nad vodou, aj deti sa socializuju... za mna ano... ale ked kamoska sa vyhovara by som sa na nu vykaslala, ja sa nikomu prosit nezvyknem
Ako kedy, je tazke sa trafit v rovnaky cas, kedy obe mozeme ist von.
A ja ked uz idem kocikovat, tak najradsej sama. Je to moj relax, chvilka ticha a nechce sa mi ho stravit zasa kecanim o detskych veciach.