Stres zo zajtrajšieho dňa

lenkula215
19. aug 2021

Ahojte zajtra idem na cyklotúru zavolal ma tam jeden chlap s ktorým sa moc dobre ešte nepoznáme. Páči sa mi, ja jemu dúfam tiez 😄 už ma volal aj predtým ale to som odmietla lebo som niečo mala ale teraz už mi bolo blbé odmietnuť tak idem… bude tam veľa ľudí ktorých ja nepoznám- jeho partia. A z toho mám obavy bude tam dosť ľudí.. neviem ako sa chovať, čo hovoriť, o čom sa snimi baviť .. 😱 priznávam som troška introvert a aj stresman😂 moc všetko prežívam. Ale nepoznám ešte moc ani jeho čiže fakt tam budem s cudzími ľudmi 😃 nehovorím možno bude fajn a budú to fajn ľudia ale neviem …. Závidím extrovertným typom a ľuďom ktorí nemajú problém s takýmito akciami 😄😄

janne318
19. aug 2021

@lenkula215 príliš to analyzuješ. Nezamýšľaj sa nad tým a správaj sa spontánne. Veď nejdeš prednášať na medzinárodnú vedeckú konferenciu! Kľud, pohoda, pozitívna energia, športový duch a dobrá, uvoľnená nálada. Čím viac sa budeš zapodievať takýmito obavami, tým väčšia je šanca navodiť si nervozitu a nejaký zbytočný trapas.

lenkula215
autor
19. aug 2021

@janne318 ďakujem ďakujem moc 🙏🥰 takéto slova mi pomáhajú

janaspa
19. aug 2021

@lenkula215 normálne sa chovaj, na nič sa nehraj 🙂 klidek, ber to ako výlet s partiou. Téma sa určite nájde, keď radi bikuju, príroda a pod. A neboj , nie všetci ľudia sú extroverti a ani to nikto neočakáva. Tak si to uzi a daj potom vedieť.

lenkula215
autor
19. aug 2021

@janaspa ďakujem pekne ☺️

petkasaurus
20. aug 2021

@lenkula215 úplne ta chapem, ale ber to tak, ze urcite mas za sebou horsie veci, statnice, lekári a pod. A toto by si si mala uzit 🙂

jana_eyre_2
20. aug 2021

Ja som tiež introvert a veru ja by som sa vyhovorila aj druhý krát ak by som mala ísť medzi kopa neznámych.. 😅 neznášam to, vekom sa mi už nechce pretvarovat.. ale ak by som predsa len isla, tak by som sa proste byciklovala, trocha sa snažila konverzovat a ak by naaaahodou niekto riešil "prečo som taká tichá" (to sa ľudia radi pýtajú) tak by som popravde odpovedala, že som introvert a rozprávam menej.. byť sám sebou je vlastne vždy najlepšie aj keď nie každému sa to musí páčiť..

liusa82
20. aug 2021

Presne ako píše @jana_eyre_2. Nešla by som tam medzi cudzich pokial by som najprv dobre jeho nespoznala.Až potom nejaké takéto patičky robila s ostatnými.Ale to záleži aký si typ.

mnamko
20. aug 2021

@lenkula215 chovajú sa prirodzene,uvidíš bude fajn,takéto partie sú najlepšie

katka0123
20. aug 2021

@lenkula215 Musi to byt pre teba tazke, vsak? Pozri, je uplne v poriadku, byt ticho. Ak bude niekto rypat, pomenuj problem. Citim sa neisto v skupine ludi, ktorych nepoznam. A vzdy je tu aj moznost utiect ;)..to myslim s usmevom. Druhemu sa lahko radi. Skus si uzit tu jazdu a viac neries. Drzim palec!

lenkula215
autor
21. aug 2021

Všetkým vám ďakujem za super povzbudivé správy ☺️ Nakoniec nás nebolo tak veľa užila som si, veľa času na rozprávanie ani nebolo a zase som urobila nejaký pokrok 😇

janne318
21. aug 2021

@lenkula215 supeeer! 😉👍🍀