Stráženie detí - Trenčín

luccy37
20. júl 2017

Dobrý deň 🙂 ak by mal záujem niekto strážiť deti najlepšie tak rok,dva-šesť niekde v okolí Trenčína (teraz cez prázdniny)... hľadám nejakú brigádu a keďže mam velmi rada deti a viem s nimi aj robiť preto idem práve takouto cestou... je mi trápne pýtať peniaze od rodičov tak si chcem sama aspoň trochu zarobiť... keď nad týmto rozmyslate a dočítate sa do konca,odradí vás môj vek :( mam len 15 ale naozaj velmi dobre skúsenosti s deťmi... sumu si určite vy... budem velmi rada ak sa niekto ozve.. dakujem krasne 🙂 pripadne bližšie info v správe 🙂 dakujem 🙂

deti95060810
20. júl 2017

napíš to ešte do skupiny Trenčín....

luccy37
autor
20. júl 2017

OK ďakujem 🙂

jallka11
20. júl 2017

treba skúsiť dať inzerát aj na bazos na príklad, tam som videla, že si takto veľa dávajú ale videla som tam dosť aj že takto niekoho hľadajú tak skús aj tam 🙂 a u nás si kamoškyna dcéra našla takúto brigádu, že si do vchodov podávala letáky a mala aj viac detí, že keď za jedným nemusela ísť tak strážila ďalšie aj keď len tak jednorázovo 🙂

luccy37
autor
20. júl 2017

OK ďakujem krasne za rady 🙂

novana
20. júl 2017

@luccy37, pochybujem, že zodpovedná matka zverí dieťa neznámemu, i keď už staršiemu, ale stále tiež len dieťaťu. Robiť opatrovníčku môžu len osoby dospelé. Keď chceš prísť k peniazom, daj si inzerát, že umyješ okná, poupratuješ, pokopeš záhradku... alebo choď zbierať a predávať lesné plody - dopyt je stále.

luccy37
autor
20. júl 2017

Ok dakujem pekne... bola to len alternatíva a návrh na brigádu.... len som to skúsila...

katkaaalex
Odpoveď bola odstránená
Zobraz