Stratila som prsteň

22. okt 2024

Ahojte, stratila som zlaty prsteň s diamantom a neviem si to prestať vycitat ako môžem byt tak sprosta a stratit niečo takéto :( prehľadala som komplet cely byt, auto,.. naposledy som bola vo fitku a od vtedy viem že ten prsteň nemam. Tam sa nenašiel takze…. Kde mám ešte hľadať? 😭😭

martinmmartin
22. okt 2024

cena diamantov je uz roky vo volnom pade - zachvilku sa ti hladat ani neoplati

janetinka27
22. okt 2024

Ahoj, skus napisat do skupiny straty a nalezy na fb vo vasom meste

egonsk
22. okt 2024

no pokial ti muz koli tomu nedal ziadost o rozvod, tak si poplac a nabuduce davaj vacsi pozor na sperky 😉

janai1
22. okt 2024

V práčke, sušičke, v oblečení čo si mala vo fitku, taške atď.

sweet20
22. okt 2024

Mohla si napisat aspon mesto

januska12323
22. okt 2024

Vo fitku si ho určite dala dole a buď odložila a máš vo veciach alebo ho niekto našiel /niekam zapadol. Choď do fitka a popros ich nech hľadajú s tebou hneď potom ako prehľadáš všetky veci, ktoré si so sebou mala.

autor
22. okt 2024

@januska12323 bola som tam včera, bola som len na pase a tam nebol. A do šatne ma mimo cvicenia nepustili, vraj sa to upratuje kazdy večer a keby upratovačka niečo nasla tak to odovzdá …

autor
22. okt 2024

@janai1 do pracky som nič nehadzala a vo veciach v ktorých som bola nemam vačky ://

la_dolce_vita
22. okt 2024

Zabudla som zlatu retiazku vecer v skrinke vo wellnesse, druhy den som sa tam dovolala a hoci maju straty a nalezy, nebol tam, upratovacka si ho nechala.

zuzanapjat
22. okt 2024

Upratovačke si spravila deň ... a prístup, že ťa nepustili do šatne mi príde fakt ako veľká až podivná neochota. Môj muž tak zabudol v župane na hotely retiazku... občas si takto personál prilepší k platu...

autor
22. okt 2024

@zuzanapjat bolo mi to jasne, že ak som ho tam nechala tak neverim, že by ho vrátila.

katica06
22. okt 2024

Stratila som pred časom obrúčku, týždeň hľadala všade že úplne všade. Tu na fóre mi poradili modlitbu za stratené veci, a zafungovalo. Našiel muž v škatuli od topánok, nejak zo stola spadla do šklatule, a keď muž hľadal kus kartónu tak našiel. Poradila som aj mame, po 2t našla peňaženku s dokladmi a kartami

autor
22. okt 2024

@katica06 akú modlitbu?

enusamt
22. okt 2024

K svatemu Antonovi.. aj u nas to zabera

katica06
22. okt 2024

K svätému Antonovi

zuzanapjat
22. okt 2024

no autorka daj vedieť či ti tá modlitba zabrala. je to inak pozostatok pohanstva, vždy sa na tom v duchu smejem, že sa len vymenili postavičky a už je to k sv.Antonovi :D

nicoletta98
22. okt 2024

Skoč do záložne ak máte v meste , opíš/ukaz fotku , ak niekto donesie , tak nech ti volajú…

xxmariankaxx1
23. okt 2024

Moj otec na svadbe stratil obrucku, hladala som v sale aj mimo a nenasla. Upratovacky samozrejme o nicom nevedia. Tiez mam za to,ze niekto z hosti ci personalu nasiel a kto sa prizna..... domnievam sa,ze to bude rovnaky pripad.

katica06
23. okt 2024

@zuzanapjat keď ho našla a zabudla oznámiť upratovačka tak sa už prsteň pravdepodobne nenájde, keď autorka zapotrošila doma ešte je šanca

zazka666
30. okt 2024

@enusamt 😆😆😆😆kriste pane!

enusamt
30. okt 2024

@zazka666 😉😄