Stratil sa pán zo Šale

lulu_lu
29. dec 2013

Monika LukácsováŠAĽA - TVOJE MESTO
Prosím Vás milí šaľania, ktorý môžete mi pomôcť hľadať teraz manžela ozvite sa mi na číslo 0908 830 295 alebo kto ho dnes videl od 12 hodiny poprosim akekolvek informacie a každa pomoc je vítana - nevratil sa z rybačky, mal na sebe tmavosivu bundu s kapucnou a tmavomodre teplaky, je vysoky 190cm, štihlej postavy, hnede vlasy, hnede oci. Mal so sebou modry horsky bicykel a tašku cez plece...

prikladám foto, pre istotu, človek nikdy nevie, aspoň takto pomôžem.

mana85
30. dec 2013

@lulu_lu Ja by som tento oznam dala aj do fotoblogu mohli by ho vidieť všetci a zdielať ho ! juj držím päste nech sa čím skôr nájde zdravý a v poriadku !

kiwi82
30. dec 2013

tak ako moja, našiel sa ? myslíme na Vás. aj na facebook dajte a budeme zdieľať.

lulu_lu
autor
30. dec 2013

@kiwi82
@mana85 boze zatial nic :( cdlu noc som na nich ymslela :(((

kiwi82
30. dec 2013

@lulu_lu tak to nie je tvoj manžel, ufff som si myslela.... ale aj tak, možno ho nejaký kamaráti stiahli do krčmi.....obehali aj pohostinastvá? a už pátra aj polícia. držíme veľmi palce.

lulu_lu
autor
30. dec 2013

@kiwi82 och vdakabohu nie 😉 by som sa zblaznila!

seemani
30. dec 2013

@lulu_lu strašné toto :( dúfam, že sa nájde, a mobil nemal so sebou?

elina25
30. dec 2013

držím palce nech sa vráti šťastné domov!

koralinka
30. dec 2013

@seemani vraj mobil mal aj ho lokalizovali, šiel na rybačku a mobil lokalizovali tušim okolo Váhu, veľa dobrovolnikov šlo večer aj po tme hladat...som bola v dobrom prekvapena ako reagovali cudzí ludia že ideme hladat...dufam že sa nájde 😔

lulu_lu
autor
30. dec 2013

zatial stale nic :(((( vrajs a ukoncilo patranie a nasadili techniku, nerozumiem tomu ale ved oni asi vedia co robia :(
@seemani mal mobil, ale nenasli ho
@koralinka aj ja som bola prekvapena a milo, dufam ze sa najde, pane boze :( chuda jeho manzelka :(

kiwi82
30. dec 2013

je to už aj na facebooku :( a rybárske náčinie ani bicykel sa nenašli? ved keby nešťastnou náhodou spadol tak niečo sa muselo nájsť. och nech to len dobre skončí.

elllla
30. dec 2013

bohuzial, na FB stranke Sale je uz vysledok patrania....

anikab83
30. dec 2013

😢 úprimnú sústrasť

seemani
31. dec 2013

@lulu_lu to naozaj sa obesil? :( to je strašné, veď mal malinké dieťa, nevieš čo ho k tomu viedlo?

lorela
31. dec 2013

Myslím, že nie je namieste rozoberať tu a polemizovať čo ho k tomu viedlo. Úprimnú sústrasť.