Ahojte, neviete ci sa da na poste dohladat cislo zasielky v pripade ze som stratila podaci listok? Davala som tam aj svoje tc viem presne den aj cas kedy som zasielku podavala. ☹️Dakujem
A nabuduce odporucam vypisovat elektronicky podaci harok, netreba sa bat straty listka, plus je to ovela lacnejsie.
@majadom praveze druhej strane zasielka neprisla, aspon tvrdia zw neprisla ( je to eshop kam som posielala vratenie tovaru) peniaze mi neposlali a tvrdia ze balik nemaju a ja teda prvy krat v zivote riesim situaciu ze som stratila podacie cislo. Nestalo sa mi este ze by posta stratila balik. Takze myslite ze ked s tymito info pojdem na postu budu to vediet najst? Dakujem
@ivv8 nám sa stalo podobné, posielal sa naspäť do e-shopu pokazený tablet, v sledovaní zásielky zobrazovalo doručené, ale e-shop nechcel vrátiť peniaze, že žiadnu zásielku nedostal.
Tak sa reklamovalo na pošte a našli kde bol naposledy na ktorom stredisku a potom niekde pri kuriérovi zmizol a napriek tomu ho označil za doručený. Pošta vrátila peniaze v hodnote tabletu, lebo zásielka bola aj poistená.
Skus sa zaregistrovat do podacieho harka na www.posta.sk, ci Ti nenajde starsie zaszielky, ktore si posielala.