Stratený podací lístok

4. jan 2023

Ahojte, mojou nešikovnostou som stratila podací lístok z posty, a súrne potrebujem podacie číslo zásielky. Nemáte skúsenosť s tým, že kebyže idem sa opýtať na postu, dokážu mi to nejako zistiť?

eni0307
5. jan 2023

Ahoj. Uviedla si tam e-mail alebo tel. číslo? Lebo keď áno, tak Slovenská pošta má aplikáciu a tam sa vieš pozrieť.

autor
5. jan 2023

@eni0307 veď to, že nie. Vždy uvediem mail. A ja sprostá som ho teraz vôbec nedala, ani číslo 🤦🏼‍♀️

muchotrafka298
5. jan 2023

Bohuzial nie, zhodou okolnosti v pondelok toto jeden pan dosiel riesit na postu, jak som tam cakala a povedali mu, ze aj ked to podaval tam u nich a vie kedy, nevedia mu to vyhladat.

zuzanaete
5. jan 2023

Tiez som tak mala a nevedia to na poste dohladat. Nakoniec som ten listok potom nasla. Drzim palce k najdeniu. Ak by to bol pripad, ze druha strana nedostala info o doruceni/listok do schranky, tak sa moze ist spytat na postu a podla mena by to mali vediet dohladat, ak to uz teda maju na danej poste.

hermionia
5. jan 2023

Skúsila by som ešte zavolať na infolinku pošty, možno by pomohli a do budúcna radšej využi epodaci hárok, kde máš svoj účet a všetky odoslané/podané zásielky prehľadne uložené a ešte je to o trochu lacnejšie ako v papierovej forme. Držím palce nech pošta dorazí kam má.

viellik
5. jan 2023

No tak po pravde ho v takomto prípade asi fakt nemajú ako nájsť. Teda čo sa týka pobočky, no možno ak by sa ti podarilo dovolať na infolinku...

zuzkaa1991
5. jan 2023

@muchotrafka298 na malej poste možno vedia najst ked maju 15zasielok ale na velkej kde maju 200zasielok tazko....ak bola dobierka možno podla mena priezviska sa da;) robila som na poste pred 5r možno sa zmenili veci daju sa lepsie vyhľadať zasielky ale predtým len podacie cislo treba inac sme nevedeli nic zistit

muchotrafka298
5. jan 2023

@zuzkaa1991 ved to je jasne, ze sa to neda dohladat pri tisicke zasielok denne, tomu ja rozumiem. Preto si vzdy pri doporucnej zasielke davam na webe sledovanie zasielky a ked aj stratim podaci listok, cislo tam je a aj info o doruceni.

autor
5. jan 2023

Ahojte, pani poštárka bola ochotná a nasla mi to. Jedine šťastie bolo to, že som to platila kartou a podľa toho sa vedela “odpichnúť”. Kebyže to platím hotovosti, tak nemá mi to ako zistiť 🙂

zuzkaa1991
5. jan 2023

@muchotrafka298 ja zas robim eph takze podaci nevypisujem a mam lacnejsie ;)