Ahojte,chcela by som sa spýtať či nemáte nejaku skúsenosť so strateným balíkom na pošte.Balík bol posielaný z Holandska obyčajnou poštou,čo znamená,že nemám podacie číslo aby som ho mohla nejak nájsť.Neviem ako mám ďalej postupovať,kde ju hľadať a či vôbec tu zásielku niekedy uvidím.Počula som o poštovej ohlasovni v Trnave,kde sú stratené balíky ale či to nájdu aj bez podacieho čísla neviem..
@123laura456 poisteny balik do FR hladali 3 mesiace a nenasli. Ale stratili ho Francuzi 😀. Ked to slo obycajne, nevedia vysledovat pohyb, nemusel vobec prist na Slovensko. Moze byt kludne stale v Holandsku.
Ja som raz riešila takto stratený balík...oznámili mi, že tým že je to podávané obyčajne netušia kde sa stratil a nedopátram sa k nemu. Mám posielať nabudúce doporučene a poistený
@123laura456 Nikdy by som si nedala posielat balik zo zahranicia OBYCAJNE alebo v pripade, ze ja niekomu posielam do zahranicia..., tak urcite nie obycajne...A v tvojom pripade sa neda nijako postupovat, jedine, ze by bol dotycny nejaky perfekcionista a odfotil si balik nez ho odoslal(ako vyzeral a co tam bolo napisane)....Tak podla toho by sa teoreticky este mozno dalo nieco spravit...Ale to by museli chciet na postach ....Moze byt este ze sa niekde "zasekol"...Balik z Ruska prisiel az po 3mesiacoch...🙄Uz sme neverili, ze pride.....Ale prisiel😂 a nebol odosielany obycajne.......
Ja som posielala doporučene, a stratil sa aj tak. Vrátili mi poštovné aj sumu toho, čo bolo dnu. Mrzí ma len, že to bol darček pre pána v domove dôchodcov, posielali sme to cez Vianočný zázrak
Teraz v juli sa mi rovnako stratil balik poslany zo SR do CH. Riesili sme to na viacerych pobockach posty. Nic sa s tym neda robit. Z reklamacie nam dosiel papier, ze sa to neda dohladat a treba posielat doporucene. Oni ho nenajdu, len cakat ci nahodou nepride.
Dobrý deň, často posielam do zahraničia BALÍKY (mám tam sestru), a keďže ide do zahraničia, vypisuje sa k nemu "podajka" (čo posielate atď. - je na to špeciálne tlačivo, bez toho Vám to na pošte nevezmú), tam je predtačené podacie číslo, takže úplne nerozumiem tomu, že BALÍK bol poslaný obyčajne (?!). U LISTU to chápem, u balíka nie (tiež nám zo zahraničia chodia balíky a vieme si ich vysledovať, lebo sestra nám zvykne poslať podacie číslo)...
Poviem za seba a to si zaklopem, ze mne sa este nestalo aby sa mi balik stratil, ani taky co mi prisiel ani taky co som posielala. Ale teda pri baliku zo zahranicia sa to zrejme moze stat lahsie.
@123laura456 ja som posielala balík do Fínska a trvalo to vyše 3 týždňov kým dorazil, ale posielala som teda doporučene
Neako sa začínajú na poštách strácať balíky posielané obyčajne ... Mne tak isto mal prísť minulý týždeň neprišiel nechápem pred tým sa mi to nestávalo ono aj na obyčajne podávaný by sa mal dávať nejaky doklad