vie mi niekto povedat,akym sposobom kontroluju dorucovanie obycajnych zasielok na poste?cim dalej,tym viac sa mi ich cestou "straca".v ramci SLovenska ale najnovsie aj z UK,kde zvyknem objednavat detske oblecenie.:[
mne sa casto stracaju aj doporucene zasielky 😒 😒 😒 Uz som pisala x staznosti na postu, ale stale sa vyhovaraju ze oni nevedia odsledovat kde sa to straca. Myslim ze ma zavadzaju, naco je potom dobra doporucena zasielka ked podla nich nesleduju jej putovanie 😨 😨 😨
Zaver: Slovenska posta je jedna banda zlodejska!!!
No mne rovno niekto ukradol peniaze na pošte! Vybral ich za mna 😠 😠 😠 zamestnanec pošty!!!
@zuzinabila ja si musim zaklopat, ale posielala som uz cca 40 balikov, z toho asi 10 obyčajne a nikdy sa mi nič nestratilo. Ja by som skôr videla problem priamo v zamestnancoch posty, ktorí s danými zasielkami robia.
ked sa mi stracaju male obalky ,tak si viem predstavit,ze hocikto tam na poste si to moze supnut do kabelky ,ale ked sa mi stratil velky balik ,tak to uz nepochopim.nech im teda kontroluju tasky,ked odchadzaju domov....v niektorych spolocnostiach to tak robia,proste ,ked si neporadis so zlodejinou,tak nejako na nu ist musis:{
Stratené zásielky na pošte!!!!
Poviem Vám baby, mňa už toto nebaví!!!
Doporučený list 1. triedy do 500g po novom stojí 1,65 eur - už sa mi v januári stratili 2 ks na pošte a vyjadrenie k reklamácii typu, že "Žial, nebolo to poistené."
Nehovoriac o tom koľko obyčajných zásielok "List 1. triedy" sa mi už stratilo nie len teraz, ale aj za uplynulé roky!!!
Predražená cena za mizerné služby. Neznášam Slovenskú poštu. Žial s tým neviem nič robiť, s tým sa asi ani nedá nič robiť. :( :( :(
@katarinanr Kocky teraz ma tak napadlo..kedze posta nieje lacna, platime im dost aj za obycajny list ci postovu poukazku..preco neurobia na internete na ich stranke nieco take..ze z kazdej pobocky tam zaeviduju nedoruceny balik alebo list...neviem ci chapate..ale ak sa strati balik, niekde ho niekto cirou nahodou objavi a nevie dorucit povodnemu adresatovy,ze by to tam nahadzovali..nieco ako byva sem tam..ze z toho skladu, kde su nedorucene baliky byva burza..tak nech to zavesia na net..nie kazdy sa vie dostat na taku burzu. Myslim, ze by si tam vela ludi naslo tu svoju nedorucenu postu
@babareno To je super napad, skusim im napisat na mail a asi aj zavolam na zakaznicku linku (nahravaju tie hovory).
@katarinanr Len ma to tak napadlo..myslim, ze aj pre nich by to bolo lepsie a mozno by nemuseli preplacat tolko stratenych a poistenych zasielok 🙂
@babareno :D tak vacsinou sa stracaju obycajne zasielky s ktorymi nemaju vobec ziadnu povinnost nieco dalej skumat
Chcem aj ja na podobné opýtať - mne sa stala taká vec, že som si objednala pár drobností z ebay a predajcovia z ebay mi skomolili údaje a použili rodné priezvisko (čo som zistila po mesiaci nedochádzania zásielok). Zhodou okolností máme pani v bytovke s rovnakým priezviskom, a tá tvrdí, že zásielky jej doručili, no ona ich vrátila na poštu.
Ako sa k zásielkam dostať ak sú obyčajné? Na pošte ma chceli odbiť, že nevedia nič zistiť 😒 Ešte pôjdem za konkrétnou poštárkou, ktorá ma na starosti našu bytovku. Nemá niekto podobnú skúsenosť?
ja mam rovnaku skusenost, naposledy som posielala svokre svadobne fotky do alzirska -samozrejme nedorucene. Neviem naco si platime sluzbu doporucene a 1. triedou a neviem ako ked to aj tak nepride. to si mam mam poistit tych par fotiek aby som mala ako taku istotu, ze to pride na miesto urcenia? tento rok cca 90% mojich zasielok nebolo dorucenych...som zvedava, co dnes vybavim na poste, ak mi uznaju reklamaciu tak zevraj by mi mali vyplatit 20 nasobok ceny doporuceneho listu...fakt sluzby onicom!
tak pripájam sa do frontu stratených listov, konkrétne pošta
941 44 HUL
- počkám do konca mesiaca, či neprídu s5, kvôli uloženiu na pošte (?)
- že už rabujú i domino kocky, tak to som si nemyslel
( peniaze a mince treba baliť do alobalu, to už som zistil ale kamene - ach)
PS: píšte sem problematické PSČ Pošty, nech vieme kde sa to tratí, či na poštách alebo v uzloch, napr. železniciach (?)
odkiaľ radšej nič neposielať ! THX 😠
No, mne pani poslala v stredu 2.10.2013 dopor. list, 1. trieda, do dnes mi neprišiel a keď sme v piatok pátrali cez net, zistili sme, že " Vraj bol 7.19 hod dňa 4.10. podaný na Vlasteneckom námestí v Blave a tam do dnes vraj stojí. Pritom mamička ho podávala na Topoľčianskej, či akej ulici. Dnes to bola reklamovať a povedali jej, že kolegyňa ho omylom poslala na Vlastenecké na poštu. Vraj zajtra bude u mňa. Teraz so pozerala opäť na nete, a nič sa nezmenilo, stále píšu to, čo v piatok.. Ani len ten podací lístok nepomôže, len mykajú plecom, a Nóóó, stalo sa!!! Špiny hnusné, ale tie prachy, čo im platíme, fuj!!! Hnus!!!!
Ahojte
Uz dlho predavam aj kupujem cez bazar, no az teraz sa mi stalo, ze nedosli az 2 zasielky, nedoporucene 2tr. Doteraz vzdy prisli. Strasne som nahnevana. Jedna moja kamaratka brigadovala 3roky dozadu v BA na nocnych sluzbach niegde kde sa triedi posta. Povedala, ze obycajne zasielky si hocikto zo zamestnancov moze hocikedy ukradnut!!! Pravidla su len na papieri no zamestnanci ich dodrzat nemusia, teda musia , ale nemusia!!!!!!!
Tak my si platime za sluzby!!!
Postete obycajne, moze sa stratit.
Poslete doporucene, moze sa stratit lebo ho nemate poisteny. a nikto Vam peniaze nevrati
Cize ak si poistim obalku s cistym papierom vo vnutri na na 1000eur, dohodnem sa so zamestnancom ze pojdeme na poly, tak mozeme zarobit. Toto je legalne zlodejstvo!!!
...ani ja neverim slovenskej poste....ani nasim zvedavym postarkam.....
...ani ja neverim slovenskej poste....ani nasim zvedavym postarkam..... 🙂
ospravedlnujem sa ak off topic, ale mne sa paradoxne ani raz nestratil balik z UK posielany klasickou postou, zato ked mi ho dvakrat poslali cez UPS, raz mi prisiel vyrabovany a raz mi ho kurier nechal na recepcii (v budove sidli minimalne 30 firiem), lebo recepcna povedala ze ma 'asi pozna'... mala som chvilku chut sa tvarit ze mi nic neprislo.. moj podpis tam teda urcite nemaju 😠
Najlepsie je poslat baliky zasielkovna medxi nami.je to celo slovenske a plus i zahranicie.je to ovela lacnejsie ako posta bez papierovaciek.a hlavne nic sa nestrati.na maile alebo v mobile vidite kde sa vas balik momentalne nachadza.
@zuzinabila obycajne zasielky sa nekontroluju. Cize ak je moznost, radsej si priplatit za doporuceny list, ci balik.