Stratené kľúče omylom hodené do kontiku

effy777
20. jan 2022

Ahojte
Omylom sa hodilo kľúče pri vynášani smeti do veľkého kontiku - neviem či to bol na komunal alebo papier a plast. Otázka je nejaká možnosť že sa dá kontaktovať o takýchto nálezoch? Že to triedia?

brembo
20. jan 2022

šanca je malá,ked ani nevieš,či to triedia.

matovicova
20. jan 2022

@effy777 plast a papier ide na triediacu linku, ostatné spalovna alebo skládka...

cosmic_origin
20. jan 2022

@effy777 Kontik? Tento výraz počujem prvý krát.

lintu
20. jan 2022

Podľa mňa takéto "nálezy" nikto rieši. Pochybujem, že niekto pátra po tom, prečo sú zrovna kľúče v smetiaku. Veď odpad ako odpad. Na tvojom mieste by som skúsila osloviť organizáciu, čo vám chodí vynášať smeti, či by nemali nejaký nápad, čo s tým. Keďže však nemáš ani len poňatia, kam ti tie kľúče vôbec vypadli, veľkú šancu tomu, že sa ti ešte vrátia, nedávam.

lintu
20. jan 2022

Je noc. Zbehnite ku smetiakom trochu ich prehrabať 😀 (ak je to niečo čerstvé). Možno sa k nim tak najskôr dostanete.

effy777
autor
20. jan 2022

@cosmic_origin kontajner 😄

effy777
autor
20. jan 2022

@lintu ahoj to mne bolo zdelene síce teraz a ráno vyhadzoval dráhy odpadky a jak sa išiel kuk tak čerstvo po ňom museli brat smeti

effy777
autor
20. jan 2022

@lintu skúsila som aj to

lintu
20. jan 2022

Šikovný, ale tak stane sa. Pre zaujímavosť, daj vedieť, ak by to pozitívne dopadlo.

heln
20. jan 2022

ale kontik je super vyraz, od teraz to budem pouzivat😀😀🤣

diusqa761
20. jan 2022

@effy777 dajte spraviť nové a nerieš, to je otázka pár minút. Isto by som nešla kvôli kľúčom smetiaky prehrabávať alebo obvolávala smetiská.

effy777
autor
21. jan 2022

@heln
aspon nieco si si z toho zobrala :D

effy777
autor
21. jan 2022

@lintu zatial nic ale bola som jemne v soku ze sa z OLO ozvali ze daju vediet.
No hold priatel si nedava pozor na veci ale stane sa aj najlepsiemu

lintu
21. jan 2022

@effy777 nazatiaľ veľmi milá reakcia 👍 Tiež som prekvapená, že to nechali takto otvorené.

effy777
autor
21. jan 2022

@lintu aj keby z toho nic nebolo (som realista vidim to na novy zamok) tak pristup na SK pomery velmi nice 🙂

brembo
23. jan 2022

nechcem ti do toho kecat,nový zámok netreba,nie je žiadna šanca,žeby niekto tie kluče zneužil. Daj si vyrobit náhradné,ja to tak mám,pre istotu.

effy777
autor
23. jan 2022

@brembo Ahoj tak nakoniec ich ten môj blazen nehodil do košov ale mimo koša a nejaký zlatý starý dedko ich našiel a podal papieriky na okolité vchody a tak sme ich našli a dedko má parádne proseco a marhulovicu za vďaku 😄