Stratená ponorka

lilka5555
21. jún 2023

Neviete ako je to s tou ponorkou? Neviem sa dopátrať k aktuálnym info..

pribinak
21. jún 2023

@lilka5555 všetci sú už na pravde božej

zaralotuska
21. jún 2023

dnes počuli ako niekto klope. Zevraj kvoli tomu ze sa klopanie opakovalo kazdu pol hodinu, je velka pravdepodobnost ze to boli oni. kyslík im však ostava už len do zajtra rána, a i mnohí sa vyjadrili že i keby vedeli kde sú nevedia ich vyslobodiť...

lilka5555
autor
21. jún 2023

@zaralotuska ako mohli do takej ponorky vstúpiť ktorá je ovládaná joystikom🤣

sovica
21. jún 2023

Žiadne nové info. Ale je tu viac diskusií na túto tému, mrkni napr. sem:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zmiznuta-ponorka/?page=4#post-86434100

ivka225
21. jún 2023

tu je pomerne podrobny clanok prevzaty z Washington Post: https://dennikn.sk/3435303/riadia-ju-ovladacom-...

janinka007
22. jún 2023

Preci taj si The Guardian, tam vychadzaju spravy online kazdu chvilu

mirka414
22. jún 2023

Je to smutne čo sa im stalo 😔verím s šťastne konce ale toto je bohuzial hra z časom a toho majú šialene malo ..keď si to tak vezmeš išlo viac menej o normálny výlet s ponorkou ako sa bežne robí na mori pre turistov keď sa ponárajú sledovať rybky ( len samozrejme to stalo o pár miliónov viac ako si bežný človek môže dovolit )podľa mna sa ti ľudia tešili na dobrodružstvo a žiaľ niečo sa pokaslalo a takto to dopadlo 😔..ja tiež skúšam rôzne výlety na mori a zrovna včera som isla lanovkou v Turecku a keď už sme boli skoro pri cieli spomenula som si na tu kabinku kde v poslednej chvíľke zlyhali brzdy a na vlastne oči to videl ten pán ktorí mal kabinku otvoriť 😔a videl miesto toho pád tej kabínky 😔😔😔..veľmi som si v tu chvíľku na nich spomenula ,že v živote nič nieje samozrejmé ale a tragédia sa môže stať veľmi rýchlo ..titanik si tak pripísal ďalšie obete na svoje konto .

ckocka
22. jún 2023

Tragédia sa síce stať môže kedykoľvek a nečakane, ale vychádzať jej v ústrety už je životná voľba.

moonlight1210
22. jún 2023

@lilka5555 "ako mohli do takej ponorky vstúpiť ktorá je ovládaná joystikom🤣 "
Tebe je smiesne, co sa im stalo?

veronikaszabova
22. jún 2023

@moonlight1210 tiez ma to zarazilo. Hnus

mirka414
22. jún 2023

@ckocka no moju dcérku trafila letiaca škridla v deň jej 10 narodenín do krku a zasiahla jej kľúčnu kost 😤podľa tejto tvojej teórie by ľudia nemohli ani von z domu ..bežný ľudia si užívajú ponorku v Grécku ,Egypte a títo ľudia ktorí majú oveľa viac finančných možnosti skúsili halt niečo viac ak by som mala tie ich peniaze a možnosti možno by ma tiež lákalo ist vidieť vrak titaniku .moja mamina by prevracala očami modlila by sa za mna ,ale aj by ma obdivovala že by som sa na takú vec dala .bol to jednoducho ich osud

ckocka
22. jún 2023

@mirka414 Podľa akej teórie?

nataly420
22. jún 2023

@lilka5555 prečo sa smejes? Si normálna ?

zejdlikova
22. jún 2023

@mirka414 myslím si, že tým pani nechcela povedať, že je lepšie ani nevyjsť z domu lebo sa môže niečo stať...ale ak budem chodiť pešo po diaľnici je väčšia pravdepodobnosť, že ma zrazí auto akoby som išla po chodníku. A to je niečo čo si už človek uvedomuje...oni nastúpili do ponorky ovládanej joystikom, ktorej bolo odporúčané aby podstúpila aj nejaký certifikačný proces proste to nebolo oukej...je to určite tragédia ale mierne predvídateľná :(

lilka5555
autor
22. jún 2023

@moonlight1210 nie nie je mi to smiešne. Pozastavujem sa nad tým že tam vstúpili. Ako som čítala jeden si to rozmyslel a nenastúpil keď tu ponorku videl. Neviem z čoho si usúdila že mi to je smiešne? Z jedného smajlíka že nechápem ako s takou ponorkou mohli ísť?

lilka5555
autor
22. jún 2023

@nataly420 smejem sa nad ľudskou hlúposťou nie nad tým čo sa im stalo. Myslím si že triezvy človek ktorý rozmýšľa racionálne by do takej ponorky nenastúpil

vevapeto
22. jún 2023

@lilka5555 ty sa smejes takejto strašnej smrti? Pozor na karmu, ma ta v hľadáčiku 😉

lilka5555
autor
22. jún 2023

@vevapeto kto sa smeje? Ste mimo? Dobre že ma tu neukrizujete za jeden smajlík 😃😃

veronikaszabova
22. jún 2023

@lilka5555 uznaj, ze ten smajlik je fakt cez ciaru

lilka5555
autor
22. jún 2023

@veronikaszabova prečo by bol cez čiaru? Ja sa smejem z tej ponorky ako ju ovládal ten pán ktorý ju vyrobil. Snáď ma tu nejdete hodnotiť za jeden smajlík? Prečo by som sa mala z toho smiať z niekoho smrti? Ja proste len nechápem ako do nej mohli nastupit.

hiro
22. jún 2023

@lilka5555 "ktorá je ovládaná joystikom🤣"
Noo, Logitech vyraba kvalitne ovladace. Taky Joystick z roku 1998 sluzi ako novy. Mysi si ine nekupujem. Takze ako zariadenie ktore vlastne sluzi len na to aby odosielalo naklonenie packy - vyzera to fakt divne ale ked je to spolahlivy a presny ovladac, preco nie... Vyskusany milionmi hracov, netreba vyvinut vlastny.

nataly420
22. jún 2023

@lilka5555 no tak vyznelo to veľmi nepekne 🙂 oni tu ponorku testovali viac krat vždy hlbšie a hlbšie všetko bolo vporiadku. Bohužiaľ aj lietadlo sa môže pokazít a skončiť s fatálnymi následkami.

lilka5555
autor
22. jún 2023

@hiro no to je divne čo ak by sq nešťastnou náhodou rozbil? Čo potom?

lilka5555
autor
22. jún 2023

@nataly420 no tak testovali ju 3x keď to bolo pre teba dosť. Premna nie. Nebola ani certifikovaná tak o bezpečnosti sa tu nemusime ani baviť

lilka5555
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vevapeto
22. jún 2023

@lilka5555 buď nevieš vyhodnotiť situáciu, pretože ten smajlík sa sem ozaj nehodí, alebo si možno len bezcitne hovädo alebo si je..utá, máš na to papier a tým pádom ta to ospravedlňuje.
Spomeň si len n to, čo momentalne prežívajú v tejto chvíli, (čo ty si možno pijes kávičku ) ak sú ešte na žive. Už ti to hádam dochádza?

lilka5555
autor
22. jún 2023

@vevapeto bože teta daj pokoj. Nebudem tu riešiť smajlíka. Venujte sa radšej deťom a nevypisujte tu hlúposti so smajlíkmi nepodstatnými

hiro
22. jún 2023

@lilka5555 Ak by sa rozbil tak by ju asi ovladali tou klavenicou co vidim na pozadi fotiek z vnutra 🙂

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lilka5555
autor
22. jún 2023

@hiro no čítam že ta ponorka mala problémy už v minulosti. A vyzývali ich aby podstúpila certifikačný proces a varovali pred katastrofalnymi následkami..