Ahojte máme záhradnú mačičku, od pondelka zmyzla... Susedia ju nevideli, je vykastrovana, zila u nas na zahrade 4 roky bez problémov aj v zime, zradla mala vzdy dost, prvy krát sa takto stratila 😔😔😔 myslíte si ze sa este vraví? Pochybujem ze ju lakali nejaké pudy ked vykastrovana je a predtým toto nikdy neurobila... Hadam ju nikto neukradol, do útulku aj veterinarom v meste som volala nik ji nevidel, cip nema 😔
Zabudla som napísať, daj k inzeratu financnu odmenu
Moze sa este vratit, nam kocur takto odchadza a najdlhsie bol prec 3 tyzdne, my sme to vyriesili tak, ze ma obojok s tel.cislom takze ked ku niekomu zabludi, volaju nam a ideme po neho. Ale tiez chodi aj 3x za den na krmenie a niekedy sa neukaze aj 3 dni.
Skus napisat do skupiny na FB "Stratene macky SR", uz sa vela maciek takto naslo.
Aj na FB do skupiny tvojho mesta/dediny daj príspevok, ze hľadáte macicku.
bud si nasla lepsie bydlisko aj s moznostou pobytu v dome, alebo sa jej nieco stalo. Mozno sa aj zatulala a vrati sa.
V tej zahrade ma aj nejaky domcek, pelech?
@lubmar ďakujem hned som im písala ❤️
@0silvia0 áno jasne, ona sama sa tam nastahovala ako tulacik 4 roky dozadu, odvzedy byva u nas ine ani nepozna... Max tak k susedom chodila ale vsetci mily poznali ju krmili
Stále sa nevrátila 😭😭😭😭
Asi sa jej nieco stalo, ked byvala 4 roky u vas, len tak by nezmizla..
Ahoj, vrátila sa ti mačička? Ja riešim ten istý problém. Pred týždňom mi zmizla vykastrovana mačička a od vtedy ju absolútne nikde neviem nájsť. Už som prešla okolie v okruhu 1km či ulice kopce luky a nikde nie je. Ani telo som nikde nenašla. Na FB som to pridala do každej skupiny. No Šami sa nenašla nikde 🥺 už som zúfalá. Tak ma zaujíma či tvoja prišla.
Keď má zviera domov, potravu a lásku, len tak neodíde.
@alguno moja mačička mala všetko. Bývala so mnou dnu. Spávala so mnou v posteli. Na žrádlo bola veľmi vyberava, a papala len drahé kapsicky… okrem toho že som ju rozmaznavala ja, tak ju rozmaznavala aj moja mama so sestrou, ktoré sú moje susedy… nikdy som ju v ničom nezanedbala.. vždy bola pre mna na prvom mieste. Akoby bola moje dieťa 🥺 ma 15 mesiacov a nikdy mi neodišla. Toto je prvý krát. A strašne sa o ňu bojim 🥺🥺🥺
@bejbinko1 mačička v takom veku by sa rozhodne vrátila. :/ My sme na chate našli 3 mesačné mačiatko, dali sme mu papať a odišlo. V noci bola búrka a prišlo mňaukať pred dvere a odvtedy to bol náš kocúrik, zobrali sme si ho domov. Celý život ráno chodil von, večer sa vracal, takže som si istá, že by sa vrátila keby mala ako. Netvrdím, že sa muselo stať to najhoršie ale s najväčšou pravdepodobnosťou si ju niekto osvojil, najmä ak bola prítulná k ľuďom. :/
@0silvia0 nemá čip, keď som bola u veterinára Jj kastrovat atd vždy mi povedal, že je zbytočne jej dávať čip. Že keď už je vykastrovana tak mi neodíde 😭😭😭 a teraz to ľutujem to strašne. Lebo mne o tých pár € čo sa platia absolútne nešlo. Oveľa viac som na ňu utratila mesačne. Ponúkla som aj odmenu 100€ ak mi ju niekto nájde. Je veľká pravdepodobnosť že ju niekto vzal ona bola maznoš. Ale bývam na dedine kde je veľa mačičiek a skoro každý ma takúto murovitu macku. Nechápem načo je niekomu moja. Veď pre niekoho iného je to len mačka bez hodnoty. A pre mna všetko 😭😭🥺🥺🥺❤️
@0silvia0 no určite ak sa vráti ako prvé pôjdem na veterinu k inému veterinarovi aby pozrel či je v poriadku a rovno jej dám čip. A už som objednala aj GPS obojok… stále verím, že sa mi vráti 🥺 len už je to 9 dni 🥺 hrozne mi je. Veterinár to asi bral, tak, že mačka ako mačka. Jedna odíde druha príde… a ja naivná som mu verila, že sa nemám čoho báť 🥺🥺🥺
@bejbinko1 neprišla 😭
@alguno áno, ja si myslím ze ju niekto proste ukradol... Sama by neodisla
@bejbinko1 ja som tu nasu strasne oplakala no
Aj ja plačem stále 🥺😭
Mozno aj odisla, u babky takto odisiel kocur. Mala ho asi 3 roky, a jedneho dna, odisiel, sice ako vzdy, ale tentokrat sa proste nevratil. Stava sa to
Nie sú vo vašej dedine rómske osady alebo ľudia tmavšej pleti?
@alguno je tam jedna osada.... Bola som tam ze im ponúkam 50eur, mali xy inych maciek chceli mi dat hocijaku 😅 nasu nemali
nám sa raz stalo, že naša mačička bola preč 6 dní. Už som sa s ňou rozlúčila... a potom som prišla domov z obchodu a našla som ju na terase ako sa dobíja do domu (čo inak nerobí), bola strašne vychudnutá a úplne mimo.... prišlo mi to ako keby ju niekto niekam zatvoril, lebo ona nemá problém uloviť myšku.. v tomto smere je veľmi aktívna. No zotavovala sa asi tri dni.
A pamätám si, ako sa sestrenicin kocúr vrátil domov po viac ako mesiaci. Bol strašne dobitý, chudý, vyplašený ale vrátil sa. Držím palce.
ako ďaleko je osada od tvojho domu?
Daj fotku na fb, kde sú inzercie na stratené zvieratka, my sme tak našli aj našu mačku aj psika, aj my čo sme našli zvieratká, sme zverejnili fotky a našiel sa majiteľ.