Stratená chuť na sex

henkax
31. jan 2018

Som s priateľom 3 roky, sex bol na začiatku super, hlavne moja chuť bola vysoká aj spontánne bez navnadenia. Po cca roku to začalo klesať, pred pol rokom drasticky. Nedokážem mať pomaly sex. Bez lubrikantu je to takmer nemožné. Neberiem HAK a mám skontrolované hormóny, mali by byť ok, iba trocha zvýšený testosterón a znížený hormón, ktorý súvisí s ovuláciou, ale ževraj malé rozdiely...práveže zvýšený testosterón by mal chuť podporovať či nie?

Nás vzťah to úplne ničí. Sme zúfalí. Neviem či je to nejaký psychický blok. Ani pri iných mužoch nepociťujem takú chuť, aj keď fyzickú krásu viem oceniť. Nechápem čo stále za tou zmenou.

Máte nejaké rady, skúsenosti?
Som mladá baba, nechcem takto žiť.

ikonica
31. jan 2018

nemas nejake velke stresy?

bale1rinka
1. feb 2018

@henkax ono je prirodzené,že pár po určitom čase už nieje takí nadržaní ako v prvé mesiace vzťahu(to ti povie aj psychológ a existujú aj štatistiky,že ako kvantita sexu páru počas rokov spoločného súžitia KLESÁ), čo si si myslela, že budeš taká nažhavená do 60tky? ak si teraz na to prišla tak super, skúste si kúpiť hračky alebo oblečko alebo si pozerajte časopisy alebo si pustite ľahké Pčko a čo,že musíš mať lubrikant? to nieje problém, je veľa žien ktoré ani orgazmus nezažijú a to je podľa mňa horšie...na chuť vplýva 1000 faktorov a hlavne sa to začína v HLAVE...držím palce.

pininka
1. feb 2018

Ja som s muzom 16 rokov a som rovnako zhava ako ma zaciatku aj po troch detoch, a to aj vdaka zvysenemu testosteronu, aj doktorka mi vravela nech ho neriesim, aspon je manzel spokojny. A ten teda je. Neviem si predstavit nemat vobec chut na sex, musi to byt velmi tazke, podla mna je to jednoznacne psychika, preto sa nevies ani vzrusit a potrebujes lubrikant. Nemali ste s partnerom nejaky problem,ktory si odsunula ale nevies ho prekonat? Mozno sama citis,ze to s nim nebude ono. Ja by som asi zasla za psychologom, lebo takto zit to je velmi tazke, pre vas oboch.

henkax
autor
1. feb 2018

@bale1rinka ale rozumieš, že ja nemám žiadnu chuť? Moja chuť je na bode mrazu, som mladá baba a nie sme spolu 20 rokov, u môjho partnera je chuť dokonca ešte väčšia

henkax
autor
1. feb 2018

@pininka tak ja mám mierne zvýšený testosterón, ale nejako to nepomáha, to máš super potom :(

tabakmirka
1. feb 2018

Možno je tvoj problém psychický, niečo ťa môže ťažiť a ani o tom nevie.

bale1rinka
2. feb 2018

@henkax ale však som napísala, že je to v prvom rade V HLAVE...to už vieš ty,čo ťa štve, možno máš niečo s ním nedoriešené, možno sa často hádate, to ja neviem...a myslím si, že to nieje vekom, píšeš, že máš skontrolované hormóny a mali by byť ok, tak sú na 100% alebo mali by byť? to je dosť rozdiel..

henkax
autor
2. feb 2018

@bale1rinka je zvyseny testosteron maaalinko a hormon suvisiaci s ovulaciou je znizeny tiez malinko. Tolko mi povedala sestricka a, ze lekar povedal, ze hodnoty su zanedbatelne, ale ak chcem antikoncepcia to upravi. HAK ale nechcem.

bale1rinka
2. feb 2018

@henkax tak zmeň partnera 🙂 "Ani pri iných mužoch nepociťujem takú chuť," si napísala a vymenila si teda tohto tvojho či ako? ako to môžeš vedieť keď si s inými nespala? alebo to si myslela s tými pred ním?a odzačiatku to takto u vás fakt nebolo? tak je to fakt potom iba v hlave...hmmmm,ťažko radiť, ja ti poviem z vlastnej skúsenosti, že po výmene partnera som prišla na mnohé rozdiely a to je môj druhý sex.partner, nestriedala som ich ako ponožky..ktovie..ako to bude u teba...

henkax
autor
2. feb 2018

@bale1rinka toto je moj prvy partner. Len to sa neda niekoho len tak vymenit. My si rozumieme inak. A pri inych muzoch som myslela tak ked niekoho uvidim v meste 🙂 ako viem ocenit krasu ale nezostanem nadrzana. Niekedy som zostala. Preto to porovnavam.

henkax
autor
2. feb 2018

@bale1rinka toto mi aj gynekolog povedal, zmente partnera, ale mna by to mrzelo.

Inak pojdem tej sexuologicke, ziadny iny vychod nevidim. Rozne bylinky a hluposti z internetu su strata penazi.