Stratená batožina vo vlaku

romcix213
11. sep 2021

Ahojte,trochu nervózna ale predsa.... máte niektorá alebo poznáte niekoho kto má skúsenosť so stratenou batožinou vo vlaku? Volala som na zákaznícku ZSSK linku,ale tam iba hovoria čakajte a nič ...ide o to išla som so synom a s maminou,s malým bratom na výlet,vlakom asi polhodinu z Piešťan do Trenčína,mali sme so sebou viac veci ale na moje nešťastie som ja svoju tašku nechala vo vlaku boli v nej všetky náhradné veci nakoľko mi aj ženské dni začali a tak a jediné čo mám je doklady a mobil, normálne stresové kŕče v bruchu,pre mňa hlavne že z toho stresu som nezabudla malého to by som sa asi pod ten vlak hodila ale všade mi hovoria inak,dokonca strašia že cez víkend nič nevybavim,neviete mi prosím poradiť? Stalo sa vám to niekedy?

marcellka32
11. sep 2021

Sú straty a nálezy :
Volajte prosím Kontaktné centrum (telefónne číslo 18 188), prípadne mailujte na adresu info@slovakrail.sk. Čím skôr sa budete informovať, tým je šanca na úspech väčšia. Nájdený predmet môžeme na požiadanie majiteľa dopraviť na stanicu, ktorú má v dosahu.
Zberňa nálezov sa nachádza v Trnave a v Košiciach. Ak sa do určitého času majiteľ neprihlási, sú potom nájdené či stratené veci predmetom verejnej dražby.

martina1201
11. sep 2021

@romcix213 neskúšali ste sa spýtať na stanici? Oni sa vedia spojiť so sprievodcami a dohodnúť sa kedy a kde veci nechajú....

romcix213
autor
11. sep 2021

@martina1201 áno tam nám odporučili zákaznícku linku a spýtať sa tam

romcix213
autor
11. sep 2021

@marcellka32 áno o tom viem, Ďakujem 💜

bluka2
11. sep 2021

Zariad sa tak, akoby si tu tašku už nikdy nevidela a ak sa nájde, ber to iba ako bonus

kiki68
11. sep 2021

Cez kontaktne centrum pre straty, povedz kaum vlakom a o kolkej si isla. Ten vlak mohol vyrazit naspat o hodinu s tou supravou. Mozu to teda kludne najst a povedia co s tym dalej .

taskataska
11. sep 2021

suhlasim s @bluka2
vlozky a gatky si mozes kupit kedykolvek a kdekolvek, horsie by bolo, ak by si prisa o doklady alebo cennosti