Strašne nadávam

31. júl 2022

Ahojte, si odvykat? Niekedy je to uz strasne. Minule sa svokra pytala, ake buchty navarila a ja ze fasa. 🤦🏻‍♀️ Smiala sa, ale urcite si pomyslela svoje....

Neviem, ako s tym prestat.....

nerya
31. júl 2022

Fasa je nadávka? :-P keby ze jej povieš ze popi*i tak to by bol horší prípad 🤣

linduska86
31. júl 2022

@nerya 😀 😀
panebože tak nech si myslí čo chce - taketo pičoviny riesiš :D

eeffka
31. júl 2022

Nuz... ja ze ako dlazdic a ze fasa.... ved to je ze "super", ale u mna podstatne meno konciace na ....-ina je proste slovo, nie nadavka 🤣

h2
31. júl 2022

Tak svojho času staval Lidl "najsamfasa" ihrisko Žihadielko. 😁 Čiže veľmi veľa ľudí nepovažuje "fasa" za nadávku. Vlastne nevedia, že v skutočnosti to je najkokotskejšie ihrisko. 😂 Pardón!

h2
31. júl 2022

@eeffka Ako hovorí kolega môjho muža: "Odkedy poznám slovo pi*ovina, viem pomenovať úplne všetko." 😃

linduska86
31. júl 2022

@eeffka 😀 😀 tak som sa teraz pobavila , že dovi :D

eeffka
31. júl 2022

@h2 ale kdeze, fasa je :super, no vyborne, je to v prdeli... zavisi od intonacie.
To musi byt len fas, vyssi stupen je lofas 🤣

h2
31. júl 2022

@eeffka Ja mám kolegov Maďarov, s nimi sme to fasa ihrisko svojho času riešili. Chytali sa za hlavu.

bessie12
31. júl 2022

ale ved "fasa" nie je nadavka 😂

eeffka
31. júl 2022

@h2 ja som z kosic, lofas nechcr byt nimto 🤣 lo (kon)

h2
31. júl 2022

@eeffka Áno, koňa poznám, dokonca aj viziló, to je hroch. To som už pochytila, lebo aj ten sa často vyskytuje v nadávkach mojich kolegov. Maďari sú proste na nadávky machri. 😂

linduska86
31. júl 2022

@h2 tomu celkom nechapem tomu zihadielku vysvetlis pls?

ika11123
31. júl 2022

Normálne som oči prevrátila čo za pi...tu už riešite 🙄 keby to bola aspoň nadávka 🤦

eeffka
31. júl 2022

@linduska86 postavime krasne dielko, najsamfasa zihadielko .. tirururur reklama ked sa hlasovalo za ihriska

Pricom tam fakt mohlo byt dielko, najlepsie/najkrajsie zihadielko

h2
31. júl 2022

@linduska86 Voľakedy išla reklama, že "Lidl postaví krásne dielko, najsamfasa ihrisko Žihadielko". Spievala to včielka Maja. Potom to zmenili, už neviem, ako, ale zrejme im niekto vysvetlil, ako to "fasa" vnímajú ľudia na južnom Slovensku. 😁

linduska86
31. júl 2022

@h2 ahaaaaaaaaaa :D

erik757hd
31. júl 2022

az anyád pičáját... Geci bíró 😂😂 ..... Kričali to na zápase Ferencváros

erik757hd
31. júl 2022

mit ugatsz te faszopó geci
..... Že čo štekáš ty kokot

viestta
31. júl 2022

Fasa síce nie je nič, čo by hocikomu vyrazilo príbor z ruky, ale keď sama cítiš, že to nie je v poriadku, tak sa musíš krotiť. Návod na to nie je, sama sa musíš kontrolovať.
A keď už sme pri tých výrazoch na hrane, tak boli sme v tabore za vedúcich a jeden chalanisko používal Nepindaj mi tu. Tak ho hlavná vedúca upozornila, že sa ma kontrolovať keď hovorí s deťmi. A pri najbližšej príležitosti zas začal Nepi...(zasekol sa, že vsak ano, má sa krotiť a dokončil)...čuj mi tu. 🤩

h2
31. júl 2022

@viestta 😂 To sa teda vynašiel.

marca12
31. júl 2022

@linduska86 vela ludi si zamiena slovi fasa a fas. Fasa znamena super,vyborne.... Fas,lofas znamena po madarsky konsky kokot. Takze,ked isla v tv reklama najsamfasa ihrisko zihadielko,vela ludi sa smiali,ze najkokotskejsie ihrisko zihadielko. Pritom najsamfasa znamena najsamsuperskejsie 😀

janulik2008
31. júl 2022

myslíš si že ostatné ženy prdia dúhu? 😀 myslím že skoro každý nadáva 🙂 ja si pamätám keď som nastúpila na katolícku univerzitu, to len bolo keďže ja som veľmi nadávala tak nejako som si povedala že musím sa krotiť 😀

andreatytler
31. júl 2022

Ved sa svokra smiala, tak aky problem?
Neboj sa naucis sa krotit v nadavkach ked sa ti narodi dieta.
Moj muz ma otrasny slovnik (hlavne za volantom) a samozrejme nas 2 rocny uz pozna "fucking moron"😲. No hanba jak das.

autor
31. júl 2022

To som pisala iba jemny priklad. 😅 Inak ide to pekne dole so mnou..... 🙄

sojorez
31. júl 2022

@autorka pohoda...mne sa teraz na marianskej hore v levoci (putnicke miesto) podarilo privriet prst do dveri a od srdca som si... 🤦🏼🤷🏼

viestta
31. júl 2022

Tak už si došla na to, že to nie je v poriadku. Ostatné už je iba v tvojej hlave. Verím, že časom bude z teba dáma a nie prazsky dkazdic.

dagmarovita
31. júl 2022

Korpolália, ma to uz cela spolocnost, je to psychiatricka porucha, fekálna reč, fekálna civilizácia.

h2
31. júl 2022

@dagmarovita Zase nepreháňaj. A keď už chceš byť za múdru, tak je to koprolália. 😉

dagmarovita
31. júl 2022

@h2 nechcem byt za mudru a neprehanam.