Strašne ma ubíja tento sen

10. sep 2023

Ahojte, som vydata a spolu s manzelom som 12 rokov, mame aj 2 rocneho syna. Mame sa radi velmi.

Pred mojim manzelom som mala jedneho chalana, mala som vtedy 19 rokov, nechodili sme spolu, len sme sa stretavali, pisali si, volali. Ja som bola strasne, ale strasne zamilovana do neho. Mali sme velmi extremnu chemiu, ja som pri nom mala zimomriavky a stacilo, ze ma chyti za ruku. Stale som cakala, kedy sa ma opyta, kedy budeme chodit spolu. 🙂 a ked sa ma opytal, po cca 4 mesiacoch, tak ja som povedala nie, pretoze som bola zvedava, ci to so mnou mysli ozajstne a ci o mna zabojuje este. 🤦🏻‍♀️ Neviem aka logika. Nezabojoval, a zacal mat ine baby.. Klamat, atd. Velmi ma to bolelo, ale opustila som ho. Teda, aby sme sa uz nestretavali, nevolali.... Dokopy sme boli akoze spolu 6 mesiacov. Ked som sa dala dokopy s mojim muzom (jemu som 3x povedala nie 🤦🏻‍♀️, ale on to nevzdaval 😄❤️), tak este rok aj pol som bola zalubena do toho chalana. Aj mojho som mala rada, ale toho ex viac.
Nikdy, ale nikdy v zivote by som sa nedala dokopy s tym exom, pretoze je extremny suknickar, je bohac a vie, ze si moze dovolit. Nase hodnoty nie su identicke. A nikto mu este nepovedal nie. Avsak kazdy rok mi pise na messengeri na narodky a pocas tych 10 rokov 3x mi pisal, ze vie, ze som slusna atd, ale nech s nim urobim vynimku a mam sa vratit k nemu. Nebrala som ho vazne, KEDZE AJ ON MAL AJ MA FRAJERKU.

A teda dodnes sa mi s nim sniva to iste. Dookola. Ze ho cakam, ze som mu pisala, neodpisal, ze ma nechce, aj ked vie, ze ja ho ano. A tie sny su tak zive, ze ma to ubija, normalne som na nervy ten den.

Preco? Uz som tolko nad tym rozmyslala, co nevie moje podvedomie spracovat? Ze ma nechceli?

ivette1223
10. sep 2023

Je to 100% podvedomie 👍

autor
10. sep 2023

@ivette1223 tiez si myslim, ale co pre Boha nevie spracovat? A tento sen mi uz trva 12 rokov. 😒

amalka147
10. sep 2023

Mne sa tiež sníva s ex že sa k sebe vraciame...že mu neviem odolať, že vie že stále po ňom túžim a podobne. A tiež ma to ubíja. Tiež to trvá xy rokov že sa mi s ním sníva a stále iba to že sme spolu a tak.. a pritom on má svoju ženu, neviem či už nečakajú malé, ..ja mám svojho muža už 9 rokov. Ale sny od 2013 roku dodnes

huxy
10. sep 2023

Mne sa počas manželstva snívalo s mojou platonickou láskou z detstva (nikdy som s dotyčným nič nemala, ani o tom nevedel). U mňa to bolo však z dôvodu, že som v manželstve nebola šťastná (alkohol a nakoniec nevera). Rozvodom tieto sny úplne skončili.
Ale aký dôvod je u teba, resp.co nemáš spracované?
Trošku mimo tému. Nerozumiem tomu odmietaniu na začiatku. Keby mňa hneď na začiatku niekto odmietol, viac by som "nebojovala". Skôr by som pátrala aj po tomto, môže to mať súvis. Možno trauma z toho, že nemal potrebu o teba bojovať. Ale prečo si ty bola tá, čo odmietla a čakala, aby bojoval?

pkgirl30
10. sep 2023

nemáš to uzavreté,preto sa to stále vracia a bude vracať kým to neuzavreš. ako, to už je na tebe. Je to len chtíč čo cítiš alebo neopätovana láska alebo výčitky svedomia ?

petra92
10. sep 2023

Mne sa tiež roky sníva o bývalom a to som 14 rokov s mojim terajším a čakám s nim 3 dieťa 😆 Bývalý je tiež už ženatý a má syna. Bývalého som milovala až nezdravo, boli sme spolu 3 roky, pri nikom inom som nič také necítila ako pri ňom. Myslím, že často v snoch rozmýšľam čo by bolo keby 🤷‍♀️resp možno to tiež nemám v sebe uzavreté, rozchod bol taky, že ho dodnes nechápem. My sme sa odvtedy ani nevideli, 3x asi mi volal chvíľu po rozchode, ale odvtedy nič. Úprimne ani neviem ako by som reagovala keby som ho stretla, napriek tomu, že som roky s iným, on zostane navždy moja najväčšia láska 🤷‍♀️

madeline1
10. sep 2023

Mozno by ste spolu vtedy chvilu pochodili, mozno by ste mali neskor hodnoty podobne, ale uz dnes by ste spolu neboli. Je to akokeby ta to lakalo sa s nim konfrontovat, zazit co si nezazila, pricom sa vinis z toho, ze ste spolu napokon nechodili, zaroven chces ostat tam kde si. Najlepsie je neist proti svojmu vnutru. Jednoducho, ak urobis, co urobit chces, sny ta prestanu prenasledovat. Otazka je, aky je on clovek a aky mas dovod chciet sa s nim konfrontovat? Ak by si s nim vtedy zacala chodit, mozno by si potom nestretla svojho manzela, alebo neskor za inych, ktovie akych okolnosti. A asi by to nebol zivotny partner, kedze clovek sa az tak casom nemeni, obzvlast ked si ho spoznala v dospelom veku. Dnes vies aky je. Co ti konfrontacia s nim da? resp. dava? Ja by som s nim neudrziavala kontakt, poprosila by som ho aby ma nekontaktoval a ak by ma ziadal vratit sa, poziadala by som ho tiez aby ma nekontaktoval a aj by som ho blokovala. To je moj nazor. Ak si zmatena vo svojich pocitoch a nevies co by si chcela, skus odpovede hladat u psychologa, moze ti davat rozne otazky a tak zistis co vlastne chces vo vztahu k nemu, co ta trapi a zle sny sa vytratia.

aidan133
10. sep 2023

Blokni si ho na FB, zide z oci, zide z mysle. Takto sa ti stale pripomina a ked ti este hentake veci pise, nie je o com...

aga_aga
10. sep 2023

Nuž nesplnil ti tvoj sen. že ťa bude dobýjať a tak sa s ním nedokážeš rozlúčiť, rozlúčiš sa s ním až vtedy keď splní tú podmienku, ktorú si si v súvislosti s ním dala a on ju vlastne aj pomaly plní, len ty ho ešte musíš odmietnuť toľko krát koľko si žiada tvoje uspokojenie a on musí odísť nakoniec s dlhým nosom.