Ahojte!
Volám sa Lucia a zaujímam sa o všetko ´´nadprirodzené´´študujem literatúru ktorá sa zaoberá touto problematikou a preto aj touto cestou by som rada objavila nejaké konkrétne situácie a problémy možno niečo čo aj Vám už dlhšie robí zimomriavky na koži. Budem rada ak sa so mnou podelíte o nejaký váš zaujímavý zážitok či skúsenosť . Rada Vám poradím odpoviem na akúkoľvek otázku.
Hmm ja som veru rada, ze u nas doma je klud. Keby som mala citat nejake takto knihy, verim, ze by som na to viac myslela a mozno si aj nahovarala, ze sa daco deje. Takto je to ok
Ja ked som byvala este u svokrovcov tak tam "chodila" babka co zomrela. Pred tym ked som tam nebyvala sa im nic take nestalo, neviem preco si vybrala prave mna... najprv v noci buchanie dvierkami od nabytku, potom akesi sepkanie..nakoniec som kupala maleho v kupelni, z policky padol parfem ktory tam bol tyzden nepohnuty. Zobrala som maleho okupaneho v osuske do nasej izby, padol z policky stolovy kalendar ktory tiez nemal sancu padnut. To uz som nahlas skrikla ze uz staci a odvtedy bol pokoj. Nevadila mi lebo nikomu neublizila len asi davala najavo ze je tam je.
Ked sme sa prestahovali do svojho, tiez som tam niekoho citila, asi tych ludi co tam byvali pred nami a tiez uz nie su medzi nami. Nastastie to bolo len na zaciatku a nikoho som do teplych krajin nemusela posielat
@paranormal Ahoj, u nas strasi pravidelne a myslim ze nas to prenasleduje lebo najprv sme byvali v podnajme, tam som to vnimala len ja ( myhajuce sa svetlo, skrabanie na zachodove dvere,..) ale teraz ked uz byvame vo vlastnom je to tu zase a uz to nevnimam iba ja ale vsetci, dokonca aj navsteva..v chodbe sa nam pravidelne zjavuje postava dietata vedla skrine, s tej skrine obcas pocut zvuky, tu postavu uz videli vsetci, dokonca obcas na nu prehovorime lebo si ju pomylime s nasimi detmi, minule som tu postavu videla aj v kuchyni z obyvacky, neviem co mam robit, snazim sa na to nemysliet ale vela krat sa zlaknem a aj ked si stale nahovaram ved som dospela, hadam sa nebudem bat, aj tak si musim v noci svietit ked idem spat.
Aj u nás v byte strašilo a mala som teda dosť. Zažila som to na vlastnej koži keď som počula opakovane tri zvuky za sebou až mi to nedalo a otočila som sa a záclona v izbe so zavretými oknom a zavretými dverami sa pohla smerom na druhú stranu a naspäť, zopakovalo sa to ešte dvakrát. Celú noc som ležala stuhnuta ako drevo. Odvtedy som nechcela nikdy spat sama doma. Tete sa zasa pravidelne stávalo že ráno prišli do obývačky a šuflíky boli pootvarane. Brr
@alissawhite V prvom rade dakujem za tvoju reakciu. S partnerom sa tymito javmi zaoberame uz dlhsie a celkom intenzivne. Niesme media ktore chodia iba vysvedcovat taketo priestory (kedze casto krat sa stretavame s pripadmi kde nepomohlo ani vysvetenie knazom). Snazime sa ist viacej do hlbky a vysetrit preco sa tieto javy deju. Vsetko ma svoj dovod, nic sa nedeje nahodne. Ponukame nasu bezplatnu pomoct. Ak by si chcela viac podrobnosti kludne nam napis svoje otazky na nas na mail kontakt.paranormal@gmail.com , alebo si mozme dohodnut osobne stretnutie, za ucelom prediskutovania, Vasho pripadu. Vieme prist, vieme s tym pracovat, vysetrit, a nakoniec pomoct vsetko negativne odstranit.
@paranormal vysvacovat (ako vysväcovať), nie vysvedcovat.
@paranormal my ked sme sa prestahovali do bytu tak sme zazizili "strasenie" v takej podobe ako napriklad nam padali veci zo stola, ale najviac som sa zlakla ked som sa sprchovala a na zarosenom zrkadle bola otlacena ruka...ale povedala som ze sa proste nebojim,ze viem ze mi neublizi a odvtedy to prestalo...casom som sa dozvedela ze tu zili 2stary manzelia,ktori sa k sebe nepekne spravali,hadky,bitky,alkohol...
Je tu aj taká skupina kde sa baby delia o takéto zážitky, tam si môžeš čítať aj do rána 🙂
@pininka ak sa to u vas doma stale este deje. Vieme Vam pomoct. Staci ak sa nam ozvete na mail kontakt.paranormal@gmail.com, mozme si dohodnut osobne stretnutie, alebo Vam zasleme tel. kontakt.
@paranormal Moja mama raz s kamarátkou vyvolávala duchov. Neuvážene. Cca pred 20 rokmi. U nás doma, keď som ešte bývala s rodičmi. No a odvtedy som tam stále cítila prítomnosť duše, ťažkej duše. V celom byte taká ťažoba. Odkedy mám svoju rodinu a bývam inde, už necítim nič "ťažké", žiaden strach. Nikdy nevyvolávajte duchov.
u nás straší svokra,pomôžete mi ???
Pred 2 rokmi som isla spat na nasu stavbu aj s detmi a kamaratkinou dcerou(este sme tam nebyvali len sa chystali)spim sama v hornej obyvacke deti vedla a pocujem bose nohy na dlazbe myslim ze je to ta kamoska,pocujem buchat vodu v radiatoroch rozmyslam ze ich asi manzel rano napustal.Zrazu citim zimu pri sebe a nieco ma vola ku vchodovym dveram.:Velmi som sa zacala bat a modlit sa az som si lahla k babam kamaratka(10)hovori ze tiez nemoze spat.Rano som sla ku svokre a povedala jej o tom a ona ze v tej chalupe-prerabali sme ju ona tam byvala od detstva nasla v pivnici lepku a stale je tam,ze ju da hned zakopat.asi nema pokoj ta dusa ale najlepsie mam kamarata ktory naraba s kyvadlom zavolala som ho na stavbu a hned isiel hore do obyvacky zacal tocit a zrazu isiel ku vchodovym dveram.Ja som mu nepovedala o zazitku len ze som tam niekoho citila.Zevraj to bol muz a nebol nebezpecny len chcel ist von. Ale Tej mojej kamaratke (10) zomrel otec spachal samovrazdu a presne v ten den mal 1.vyrocie smrti. Dom sme dali posvatit a lepku pochovali zomrela nam aj stara mama o 2 dni a kamaratkinmu otcovi sme zapalili sviecky a dali odsluzit omsu a odvtedy NIC
toto nie je nič viac ako reklama (aj ked neviem načo ) :D :D :D u nás nestraší lebo na také veci neveríme :D :D :D :D :D :D
@paranormal so zlom sa nezahrava....a na jeho "odstranenie"iba samostudium a zaluba v nadprirodzeno nestaci.
veru straší, večer si odložím sladkosti do skrýše a do rána zmiznú 😵
Moje nervy...pozeram, ze u aj na Slovensku objavili ludia, na akych blbostiach sa da zarobit.
U nas v dome tiez strasilo.Vraj sa tam predtym obesil neaky muz na povale.A cely ten dom bol dost nestastny.Citili sme tazobu,bola tam stale spina aj ked sa tam upratovalo.Pred dvesto rokmi ako postavili nas dom tam bolo vraj smetisko.Ked prisla navsteva,poculi sme na chodbe neustale kroky.V noci sa raz budik zapol a hral peknu melodiu a uz sa to nikdy nezopakovalo.Ked sme boli este male ,matka bola s nami sama doma z nicoho nic sa otvorili dvere do kuchyne,matka si myslela ze je to zlodej a zacal kricat.Samozrejme nikoho v dome nenasla.Na den svetych sa z nicoho nic otvorili okna do izby ,pritom boli riadne zavrete a vonku ziadny vietor.
@alissawhite och tak to je už riadne psycho,asi by som ,ak si veriaca dala odslúžiť sv omšu.Lebo očividne sa to dieťa nemá dobre.Držte sa.
@paranormal ahoj ked som odisla s kuchyne a sadla tak padla miska. Moze t byt strasenie? Ked som tam uz nebola alebo prievan
Ja som veľmi rada, že u nás doma sa nič takéto nedeje a pevne dúfam, že to tak aj ostane, lebo na takéto veci moc neverím!