Ahojte. Baby poradte mi nejaku stranku odkial objednavate oblecenie pre seba. Nieco overene okrem aboutyou. Dakujem
@tatiana1329 ja mam este rada Lindex a Tchibo. A nieco - hlavne saty - aj Bonprix.
@tatiana1329 modivo
@simsalabim lindex sedí číslovanie presne? Ďakujem
george
@marcellka32 mam pocit, ze ako kedy a ako co 🤷♀️ Neda sa na to uplne spolahnut. Napr s podprsenkami mam dobru skusenost, tie sedia, ale napr. saty kupujem mensie cislo ako sukne... nohavice raz tak, raz tak. Ak maju dobru akciu a nieco naozaj chcem, objednam 2 cisla a potom jedno vratim.
Ja hlavne zara, hm a answear
Ďalej majú a snáď všetky bežné značky eshop bershka, mohito, stradivarius, Lindex, next a pod. A ešte aby som nezabudla tak aj asos..
mohito a next
@simsalabim tak to asi radšej vybehnem niekedy do obchodu, ďakujem 🙂
@tatiana1329 ja som objavila prednedávnom andzela.sk
Ale ešte som neobjednala nič.
za mna zara, hlavne za velmi rychle dorucenie a takmer ziadna starost s vratenim tovaru. vsetko bezplatne, peniaze hned pridu na ucet. Za mna su v zare najkrajsie veci. Niekedy je cena vyssia ako kvalita ale viete bezproblemu vsetko vratit. Objednavam aj HM ale tam sa mi nechce chodit na postu vracat tovar, takze to len zriedkavo :D
Mohito, Zara, H&M,
@silviaeli kupovala si si od nich prosím? Dik
@celasapremenim Od modivo?? Áno..
@silviaeli prosím ťa, všetko ok? Lebo videla som nevalne recenzie a mám tam povyberane nejaké veci
Dalujem
Zoot , answear, orsay