Stránka s oblečením Strops

veroikan
15. júl 2016

ahojky chcem sa opýtať či tu ma niekto skúsenosť z objednávaním zo stránkou Strops.sk ???????

inulienka11
15. júl 2016

Ahojmja som objednavala mm tricko adidas.prislo asi do 10 dni.trosku ina farba ako na obrazku a vecsie cislovanie.

veroikan
autor
15. júl 2016

@inulienka11 no práve to čislovanie ma zaujima že ako to je či ak dam svoju velkosť tak či nebude vačšie alebo zasa male

inulienka11
15. júl 2016

No objednavala som velkost L,ale sedi skor na XL.

veroikan
autor
15. júl 2016

@inulienka11 no ja mám tiež Lko tak či to potom nebude až príliš také voľne visiace

amairim
15. júl 2016

@veroikan ahoj, ja tam objednvam pravidelne. nieco mi sadne, nieco nie. ale panske veci- manzel sa nestazuje.
Ja sa asi nevidim realne a kupujem si o cislo vacsie veci 😀 truba

veroikan
autor
15. júl 2016

@amairim :D hehe no tak stáva sa ... 🙂 ja si chcem odtiaľ objednať prvý krát lebo sú tam fakt krásne veci a aj cenovo výhodné tak preto zisťujem to číslovanie

amairim
15. júl 2016

@veroikan vseobecne sa mi nezda byt Mko vacsie ako Mko v inom obchode. Taky Lidl...tam castokrat Mko oblecie Lkova zienka

adeli79
18. júl 2016

inac mi to pride ako tovar zo sportsdirectu.

erkika1987
5. okt 2016

Ahoj.Ja áno.Práve dnes som dostala tovar....pokazeny tovar!!!som sklamaná!!!

marishka
8. apr 2017

ahoj, ja som bola spokojná 🙂 vymienala som aj sveter mužovi a nebol žiadny problém s výmenou.

raspberry90
21. mar 2018

Ahoj ja som tiez objednavala a bolo to uplne v poriadku, prehladnost na stranke, rychle vybavenie ziadosti. zakaznicka podpora fungovala ako mala. som spokojna. len odporucam 👍