Stradivarius - už mesiac mi nevrátili peniaze

8. nov 2022

Mala z vas niektora skusenost? Kupovala som si nohavice cez prevod ,na druhy den mi prislo na mail ze je moja objednavka zamietnutá a že sa mu spustilo vratenie penazi.No presiel mesiac a maju to tam max do 14 dni,pisala som im aj na mail aj do chatu no tam mi neodpisujú a blokujú mi tam písať,iba som sa ich opýtala kedy mi budu vratenie peniaze ...Čo robiť?

nyusika
8. nov 2022

no napisat na Modreho konika.

zisti si, ci ti vobec boli peniaze z uctu stiahnute.
ak ano, kontaktuj SOI

autor
8. nov 2022

@nyusika je snad ze zle sa opytam na tomto fore kde sa taketo veci aj rcasto riesia?? Ach ;)

nelca84
8. nov 2022

napisat na mail si skusala?

simca06022011
8. nov 2022

ak si platila kartou najskor is riadne skontroluj ucet, ci ti to neprislo spat,alebo sa nerefundovala povodna platba. Je to zaujimave velmi teda, lebo nevyzeraju nejak "podozrivo".
https://www.stradivarius.com/sk/contact.html - z tadeto si objednavala?

blondinka95
8. nov 2022

Súhlasím že si najprv over či peniaze naozaj odišli . Stalo sa mi niečo podobné s inou stránku, My protein kde jedna z veci nebola na sklade ale oznámili mi to po pár dňoch a písali že mi vrátia peniaze. Po čase som dala follow up že nic neprišlo a odpísali mi že peniaze za tú vec mi ani stiahnuté neboli. Nevšimla som si keďže som tam mala viac položiek. Takéto firmy veľké často odpovedajú v sablonach a automatických mailoch, takže platba vôbec nemusela prebehnut.

hiro
8. nov 2022

@simca06022011 Hej, vyzera to ze su tu uz dlho:
Inditex Slovakia, s. r. o. (Historický názov: ZARA Slovakia, s.r.o.)
obchodujúca pod názvom Stradivarius, Einsteinova 18, 851 01
Bratislava
Adresa je na Aupark? Mozno tam maju nejake zastupenie 🙂

nyusika
8. nov 2022

snad si si vsimla, ze som ti aj poradila 🙂