Strach zo skúšok v autoškole

saruska1111
22. nov 2024

Ahojte v pondelok mám skúšky a mám už teraz strašný strach.. testy si robím a učím sa nie vždy sa mi to podarí aspoň na 90% ale toho sa až tak nebojím ešte zamakám..
ale bojím sa jázd že ich neurobím alebo na niečo zabudnem alebo neurobím slalom 🙈 baby tie čo ste robili teraz alebo nedávno policajt sa vás aj pýta nejaké technické veci ? Čo napríklad ? Ďakujem 😊

maranco
22. nov 2024

@saruska1111 Nejde o život, ak by si neurobila máš nárok na opravné skúšky, nebude sa ťa pýtať na technické veci, bude ho zabávať inštruktor.

zzzzza
22. nov 2024

@saruska1111 da sa to zvládnuť 🙂

sabina230
22. nov 2024

@saruska1111 ja som robila 3 roky dozadu, najprv testy, potom presun na cvičisko, pýta sa každého jednu technickú otázku. Ja som mala aké sú výstražné signály (bliknutie diaľkovými, zatrubenie a zapnutie smeroviek) alebo ako zistíš či sú pasy funkčne (trhneš nimi a pas sa musí zaseknut). Tiež som mala stres ale cvičisko bolo fajn, zapla som si rádio, nadýchla som sa a išla som. V premávke sa môj inštruktor bavil cely čas s policajtom. 😂

kikusenka1
22. nov 2024

Vôbec sa tým netrap ved ak nejde o život nejde o nič. Skúšky sa dajú zopakovať pri najhoršom a co sa týka technických veci tak to berú s rezervou pretože keby každý kto vyjde z autoškoly sa za pár týždňov naučil to co automechanik, tak tí by skrachovali. Mňa sa pýtal aké sú poruchy stieračov a povedala som ze nestieraju😂😂😂

mimikarol
22. nov 2024

Tiež som sa veľmi bála. Testov vôbec, tie som vedela aj spravila na 100%. Cvičisko bola moja smrť, to som vedela že zvládnem len zázrakom. Našťastie sa ten zázrak stal a dala som to. Na technickú otázku od policajta si už nepamätám. Ťažko radiť, len sa sústreď a aj keď sa budeš báť, nedaj sa opantať strachom.

saruska1111
autor
22. nov 2024

Ďakujem baby moc 🥰

mmonika
25. nov 2024

@saruska1111 ahoj no čo spravila si ??

bielasovicka
25. nov 2024

@saruska1111 no ako, už si buchla šampanské? 😄

saruska1111
autor
Včera o 14:54

Ahojte baby tak na koniec až 4.12 mám skúšky 7:50 testy a 9:00 jazdy ale na cvičisku mi tie kužele vôbec nesli aj som pozhadovala aj šuchla povedal mi síce že to ešte doladíme ale teraz sa toho bojím ešte viac viem že ak to neurobím na prvý krst budem veľmi sklamaná 🙃 za svetla tie kužele ako tak na menšie chyby ale ako sa zotmelo tak som nic nevidela q úplne som bola v riti inštruktor mi povedal že za to čo som urobila už by som bola zo skúšok vyhodená.. bola som v strese lebo za mnou sedel ešte jeden žiak a takto na skúškach keď nás tam bude viac q ešte aj policajt sa na mna bude pozerať tak neviem ako to dam aj ľutujem že som sa na to dala