Strach zo psychicky chorej susedy

agna1979
17. sep 2015

Ahojte žienky potrebujem vašu radu lebo už som zufala a neviemkde a na koho sa obrátit.Ide o to že máme susedov ktorý majú tuším 26r dcéru ktorá je psychicky chorá ked má svoje záchvaty je schopná aj človeku ublížit a nie raz sa stalo že aj ublížila raz vbehla aj k nám do bytu a naštastie bol muž doma ináč neviem čo by som spravila .A včera som bola s dcérou a so psíkom na prechadzke a zrovna vyletela s nepríčetným revom z bytu a hladala vhodnu obet nenašla nikoho ale moja dcéra sa celá roztriasla čo ked nás zabije mala som čo robit aby som ju upokojila a odvtedy sa boji chodit von čo ked tam bude ona a mna by zaujmalo kam sa mám obrátit aby sa to nejako poriešilo ved neni normálne aby sa moje deti bali chodit po vonku a ešte podotýkam čo som počula že je svojprávna a do ustavu ju rodicia nedajú lebo by prisli o peniaze na nu.dakujem za vaše rady

natalym
17. sep 2015

Osloviť rodičov skúsila si?

ivuska2608
17. sep 2015

Babulky ked ste sa boli prihlásiť na materskú boli ste aj na UPSVaR alebo len v Sociálnej poisťovni?

pribinak
17. sep 2015

Ak utoci, tak na políciu

agna1979
autor
17. sep 2015

@natalym oni su taký zvláštny ludia s nimi sa nedá rozprávat aj ked prišla polícia zaliezli a ani neotvorili.

pribinak
17. sep 2015

@agna1979 sk sa to opakuje a opäť nebudú spolupracovať s privolaním hliadkou, dostanú predvolanie

agna1979
autor
17. sep 2015

@pribinak prídu spíšu odídu asi tak popripade ju zavrú na 2 týždne na psychiatriu a to je všetko.

agna1979
autor
17. sep 2015

@pribinak to sa tahá nebudem klamat aj 5 rokov doteraz to bolo v norme až posledný rok je to horšie a horšie

natalym
17. sep 2015

@agna1979 Myslím že sa môžeš sťažovať na Mestskom úrade, ona Vás vlastne obmedzuje. Alebo na polícii.
Aha to už poznáš.
Neviem či dá viac urobiť.

agna1979
autor
17. sep 2015

Už som asi vyčerpala všetky možnosti a vrchol všetkeho je ked sa bude jej matka stažovat že im všetci ublizujú ako keby ona mohla za to ze má choré dieta a hovorím cosi sa zlé prihodí a potom ss bude asi niečo diat dakujem Vam za odpovede.

mimla
17. sep 2015

Ak je oficiálne svojprávna je zodpovedná za svoje činy. Opakovanie pri čomkoľvek volať políciu. Je to na dlhé lakte ale treba v tom pokračovať. Veci urýchli aj zainteresovanie médií. Ľudia si stále čítajú dokola pár tém (nebudem špecifikovať, viete čo je v novinách) a nejaký zúfalý novinár by sa možno chytil. Proces znesvojprávnenia môže začať hocikto. Tiež je to na dlhé lakte, ale začať treba. Podnet môžeš kľudne zadať aj ty alebo obec.

janinah
17. sep 2015

Podobná osoba vyhodila z okna sklenenú fľašu a tá skončila na hlave mojej 5r. dcéry,ale len ju šuchla našťastie 😒nesťažovala som sa,komu?jej utrápenej matke? Potom tú chorú dali do ústavu....nezávidím ti....ale treba sa snažiť pochopiť aj oných rodičov...nie každý je schopný dať dieťa do ústavu a nemusia byť v tom len peniaze na ňu....