Strach z vojny

19. nov 2024

Ahojte prvýkrát keď začala vojna mi začali Panické ataky nevedela som fungovať ani pro deťoch a teraz keď je zas veľká hrozba zas sa bojím že do toho padnem skôr tu hľadám ukludnenie. Myslíte že Rusi vytiahnu jadrové zbrane alebo skôr počkajú kým nastúpi Trump )? Ak by totiž začal vojnový stav Trump sa do funkcie nedostane a to si hádam uvedomujú. Len všade dnes čítam články aj teraz že Vianoce prežijeme v bunkroch no my samozrejme nie lebo neviem či vôbec nejaký na Slovensku je 🤣🤣🤣 ale celkovo aj ako Rusi začali vo veľkom vyrábať proti atómové kryty a fakt mám strach keď vidím dianie a ako už ostreľujú rusko

autor
19. nov 2024

Na jednu stranu si vravím že Rusi nie sú hlúpi a nezačnú to a že aj tak to ja neovplyvnim ale zas neviem normálne fungovať

hederamonstera
19. nov 2024

Prestan citat spravy, ulavi sa ti

autor
19. nov 2024

@hederamonstera no ja som si to aj na fb blokla a aj tak mi vždy z nejakej stránky to vyskočí plus v tv vsade

hederamonstera
19. nov 2024

Treba to prestat citat, nebude ti to algoritmus na soc.sietach podsuvat a v tv to tiez nemusis sledovat

candii
19. nov 2024

Internet sa hemží hoaxami a podobnými hlúpostami. Nečítaj to proste

autor
19. nov 2024

@candii
@hederamonstera ďakujem už aj bez toho mám denne čoraz častejšie extrasystoly tak toto mi moc nepridáva k tomu 🙈

hiro
19. nov 2024

"Myslíte že Rusi vytiahnu jadrové zbrane" - no, je mozne ze ich uz davno maju rozpadnute a nefunkcne. Takze ani sami sa ich nepokusia odpalit aby nahodou nedopadli len kilometer odtial odkial by ich vystrelili ;)

koniarova
19. nov 2024

@hiro len aby.

autor
19. nov 2024

@koniarova ja hľadám povZbudenie tak dúfam že to je tak 😁

klementinka58
19. nov 2024

staci jeden clanok v Case a uz je to tu jedna tema za druhou 🙂

valikasikulova
19. nov 2024

Rovnako som na tom a chápem ta tiež sa snažím nevyhladavat úmyselne, samozrejme mam obavu a zaujíma co sa deje a aj tak to na mňa vyskočí hoc kde

autor
19. nov 2024

@klementinka58 už je tu taká téma? Pozerala som nižšie a nevidela som

valikasikulova
19. nov 2024

Príspevok na stene je

klementinka58
19. nov 2024

ano uz od vcera stresuju zeny

autor
19. nov 2024

@klementinka58 aha pardon ja som to včera ešte predychala až dnes keď už na Rusov vystrelili 🤣

stanulienkat
19. nov 2024

Neboj sa, prezident mieru s touto lumpenvládou zabezpečili svetový mier.😂 Blboš Blaha chodi rusom pravidelne lizat rit aj s Ficom, tak hadam nas nenapadnu, len nas pridu bratsky oslobodit ako v 68.

klementinka58
19. nov 2024

jeminenko, to ozaj sledujete spravy? Ja uz dobrych 15 rokov nie, na mna vyskakuju reklamy len oblecko, detske veci, vonavky, vianocne stromceky 🙂

maranco
19. nov 2024

* až dnes keď už na Rusov vystrelili *
Kde dopadli vystrelené rakety? Na železničnú stanicu, obchodné centrum alebo nemocnicu? Koľko je obetí?

sigognac
19. nov 2024

@autorka, rusi sa vyhrazaju jadrovymi zbranami od zaciatku vojny, lebo v konvecnom konflikte so zapadom by neobstali.

pouzitie strategickych JZ by bola konecna pre vsetkych, ako sme tu, vratane rusov. ja si myslim, ze takato moznost nie je na programe dna.

ruxandra
19. nov 2024

hlavne si v hlave zmeň toto nastavenie "rusi nie sú hlúpi" - rusi totižto sú hlúpi, extrémne hlúpi a primitívni. Pretože iba naozajstný primitív začne v dnešnej dobe vojnu

januska12323
19. nov 2024

Nesleduj správy keď ti to nerobí dobre. Ak by sa to dotklo Slovenska aj tak s tým nič nespravíš.

zuzanita1609
19. nov 2024

Ale ani ten Trumpi nie je až taký "kamoš" s Puti,ako si každý myslí. Ruskí blogeri si už začali uťahovať z jeho manželky a aj budúci minister zahraničných vecí USA nebude taká "holubica mieru a porozumenia 😏. Trumpi kvičí,že Amerika na prvom mieste a jadrové zbrane nezapadajú do tohto sloganu . Biden ešte pred odchodom trošku doprial studeneho potu na botoxovom putinovom čele 😏.

simca06022011
19. nov 2024

kde citas o bunkroch na vianoce atd? Mas ataky panicke, prestan sledovat spravy a citat blbosti. Hlavne tebe sa nervovat neoplati za to, prost enicomu nepoomzes tym.
A myslim, ze sa nevyhraza zatial nikto nikde, zmenili nieco ale netreba z toho zase robit hunbuk. A este zalozis temu tu.. aby si sa viac nervovala. A mas pravdu, hlupi nie su, jadrove zbrane nevytiahnnu len tak, pre nic za nic = uskodili by aj sebe.

A nie Trump nie je kamos s putinom, ten ma uplne ine zaujmy, je to obchdonik, on sa moze na nejaku europu a rusko vykaslat.. tu sa bude mini europa bit do hrude za ukrajinu, rokovat mala o miery a dohodnut sa

Inak ja urcite verim tomu, ze rychlo vyrobene ruske atomove kryty budu stat za nieco.. a kto vie ako to s nim naozaj je :DDD

columbovazena
19. nov 2024

@ruxandra Takéto zovšeobecňovanie veru nie je znakom inteligencie. Ktorí Rusi konkrétne začali vojnu, že ich takto hadzes do jedného vreca? Vsade sa nájdu ľudia aj rozumní, aj menej, v každom národe. Netreba trepať nezmysly.

zuzanita1609
19. nov 2024

A áno,Trumpi je biznismen, čiže asi bude chcieť,aby sa aj Európa a iní hráči nezvrtali vo vojnách,ale obchodovali. Vojna je tiež biznis a kde je požiadavka, solventný kupujúci tam je aj dobrý obchod.

ruxandra
19. nov 2024

@columbovazena nikde som nenapísala, že všetci, keď sa chceš teda oháňať inteligenciou, tak sa najprv nauč čítať s porozumením, či exkluzívne pre teba všade treba vždy napísať, že "samozrejme, že existujú aj výnimky"?

columbovazena
19. nov 2024

@ruxandra Napisala si presne: " Rusi totižto sú hlúpi, extrémne hlúpi a primitivni" Všetko v množnom čísle - podstatné aj prídavné mená, tak ako si to potom myslela? Sama nevieš čo píšeš. Takisto ako aj veta - iba ozajstný primitiv začne v dnešnej dobe vojnu - akoby len Rusi začínali na svete vojny. A to Rusov neobhajujem

hugoboss1923
19. nov 2024

Nemaj obavy. Pokým bude Ukrajina zásobovaná dostatočným množstvom zbraní, Rus neprekročí hranice EÚ.

veronika19895
19. nov 2024

Ja som tiež prestala sledovať správy ohľadom Ukrajiny a teraz ako mi vyskakujú nové správy o tom tak sa tiez veľmi bojím. Mám dve malé deti a takúto budúcnosť pre nich nechcem. Myslím si že keď by dopredu Ukrajina vedela že nebude mať podporu zo západu tak sa nič nestane. Mám pocit že celá tá vojna je k tomu ako sa bližšie dostať k prírodným Zdrojom a za všetko môže Amerika a západné mocností ako Francúzsko Veľká Británia Nemecko

janinah
19. nov 2024

@klementinka58 presne takých ficovci potrebujú.co nevolia.nezaujimaju sa...a už vôbec neprotestujú proti ich hrozovlade...verím.ze raz sa ťa tvoje deti opýtajú kde si bola a čo si robila.ked išlo o ich budúcnosť...
Autorka.slwduj tých správnych ľudí.rozumnych.mudrych....nie zberbu.ktora na nás vyskakuje v slov tv.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre