Má to niekto tiež? Mám 2 malé deti, nie som šoférka. U nás šoféruje len muž. Nemám strach že by nebol zručný vodič. Mám strach z ostatných vozidiel. Ako po meste v pohode ale akonahle máme ísť niekam ďalej tak som uplne vystresovaná . . Deťom chcem dopriať výlety, do ZOO atď, chodievame každý rok ale ja mám vždy taký strach, sedím v aute úplne napnuta , spotená a modlím sa aby sme už v boli v cieli a už teraz mám stres že cez dovolenku zase pôjdeme ďalej na výlety 🫣🫣 a ešte keď vidím tie kamióny. Niekedy si mám chuť dať tabletku na spanie a nech ma zobudia v cieli 🫣
Ty si ako moja babka. Vždy musela sedieť vzadu a mať zatvorené oči, lebo sa bála, že oprotiidúce autá do nich narazia. Vždy sa mi to zdalo smiešne. 🤣
No neviem, to by snáď už chcelo návštevu nejakého psychológa...
Zbytočné strachy, je to v rukach vodiča. Skús sedieť na zadných sedadlách a užívať si výhľad z okna na krajinu. Myslím že je to len v tvojej hlave. Dôveruj svojmu mužovi 🙂.
Mam to podobne. Uz kym sme nemali deti som mala respekt a odkedy ich mame..😱 kazdy vylet je pre mna utrpenim. Muz tak rad chodi kade tade a ja sa zatial aspon vyhovaram, ze decka v aute vracaju. Raz za cas sa premozem, ale potim sa celu cestu. Este dialnice ako tak zvladam, ale inak ked vidim, ako sa oproti nam rutia auta.. a najlepsie, ked zacne prsat..
A nemyslim, ze psycholog by mi s tymto pomohol.
@amelie2017 jedine psycholog by ti s tým mohol pomôcť.
Skus sa porozprávať so psychológom . Strachy a obavy sú na mieste , ale pokial ti takto zasahujú do bežného fungovania , treba to riešiť -
Deti si zaslúžia vidieť a spoznávať viac než len svoje mesto a dedinu ( pokial sú možnosti ).
toto už nie je normálne, urob niečo so sebou s pomocou odborníka, inak nakazíš touto svojou hrôzou aj deti, chceš to aj im odovzdať do života? A úprimne - ja byť tvoj muž, tak mi toto tvoje vystrájanie v aute ale že fest ide na nervy
Mam to podobné, myslím ze do veľkej miery za to môžu neustále informácie o tragédiach na cestách. Ja však som šoférka, jazdím vyše 20 rokov bez nehody a keď šoférujem ja, som v pohode. Blbé je, ze pri hocikom inom za volantom začínam cítiť stres, verím skratka iba sebe (a Bohu).
Však si daj, budeš kludnejsia