Strach o partnera

29. jan 2020

Uvodom chcem upozornit mam 34 rokov a s priatelom sme 5 rokov. Povazujem ho za zivotneho partnera.
Ma problemy v praci krivo ho obvinili z niecoho co nespravil pracuje tam vyse roka vsetci ho maju radi a poznaju ako dobreho slusneho muza ktory rad pomoze. Problem je ze jedna osoba si na neho vymyslela,ze nieco pokazil pricom to on nespravil boli tam aj svedkovia. Velmi sa nahneval tak sa rozhodol odist aj ked vypoved nepodal pretoze sa s nim dohodli,ze ho prelozia na ine oddelenie. S dotycnym sa obchadza no je z toho tak rozladeny,ze sa zobral sadol do auta a odisiel. Bojim sa aby nieco si nespravil lebo to naznacoval ale zas verim,ze je natolko rozumny,ze sa ozve ked vychladne. No aj tak sa bojim ked neviem kam isiel

veronikapl
29. jan 2020

Neboj sa, určite si nič nespraví kvôli niekomu cudziemu, veď má teba, na teba sa predsa môže spoľahnúť a ty mu pomôžeš v týchto chvíľach a len to bude fakt o tom, že si šiel prevetrať hlavu.

martinals
29. jan 2020

Zrejme potreboval byť len sám, vyvetrať si hlavu, neboj. Myslím si, že by bolo aby prácu zmenil, pretože to stále bude vo vzduchu aj keď ho preradia.Ludia sú rôzny ale sú aj takí, ktorí radi ohováraju, pozerajú medzi prsty.

deti95060810
29. jan 2020

tiež si myslím že si nič nespraví...ľudia čo to robia takto teatrálne si nikdy nič nespravia...😉

predajmamina
29. jan 2020

Ako to dopadlo ? 🙄

hrajka
30. jan 2020

@predajmamina hihizvedava

autor
31. jan 2020

Bol v lidli na nakupe 😂😂😂😋😋😋