Ahojte,,chcem sa spítat tých ktorý si objednávali oblečenie alebo tovar z BonPrix,chcela som stornovat objednavku opasku(kedže mi aj mamina taky objednala)ale storno mi zamietli,chcela soms a spítat či ste niektorá stornovali objednavku na tejto stránke,,,objednavala som tento piatok a dnes mi prišiel meil že dodacia doma je dva týždne nasledne mi prišiel meil že zajtra balík posielaju,,myslím že by mi to storno mali uznat či?za každu odpoved dakujem
@lady511 vacsina e-shopov akceptuje storno do 24hodin od objednavky, ale neviem ako bonprix no ked ti storno neuznali, tak mozes urobit to, co pise @sisaha len asi si objednavala viac veci a ostatne chces...alebo im mozes opasok bez udania dovodu poslat naspat, garantuju vratenie penazi, ale bohuzial to musis poslat na vlastne naklady 😒
ahojte, chcem poslať do bonprixu naspäť objednávku - mám ju poslať doporučene alebo obyčajne?
Ďakujem
Katka, ja posielam obyčajne, ak to nie je drahé a doporučene, ak je tam viac vecí za vyššiu cenu. Objednávam s kamarátkou a poštovné späť to predraží, no využívam rôzne výpredajové akcie a kódy, ktoré z ich strany ponúkajú dopravu zdarma.
@lady511 tak to neprevezmi - to je dobierka? Ak si im pisala, ze opasok maju stornovat, tak to mali urobit..