Stôl a stoličky pre malé deti

toad
9. aug 2014

Ahojte, rozmýšľame, či je vhodné kúpiť pre deti v predškolskom veku nejaký menší stolík so stoličkami. Na akom stole vaše deti jedávajú alebo kreslia? Využije sa aj taký menší stolík alebo tolen zavadzia?

katinka71
9. aug 2014

@toad ahoj my mame z ikei ,aj stolicku mamut,maly ho vyuziva casto,je zvknuty lebo aj v jaslickach maju taky

bubelko
9. aug 2014

@toad na kreslenie sme mali stolik z ikey - aj so stolickami. vydrzal 5 rokov, najskor bol v obyvacke, potom u starsieho v izbe, donedavan u mladsieho v izbe, akurat vo stvrtok som ho predala. jest deti jedavali a jedavaju v kuchyni pri stole - maju rastuce stolicky.

anitra11
9. aug 2014

nejaká podobná téma tu bola tuším predvčerom, ale tam sa riešila stolička a stôl pre druháčku... tak myslím, že v predškolskom veku ja budem určite riešiť pre malú stôl aj stoličku, najlepšie niečo "rastúce", ako som aj v tej minulej téme dala link, mne sa to veľmi pozdávalo:
http://www.babytrend.sk/kategoria/detsky-nabyto...

http://www.babytrend.sk/kategoria/detsky-nabyto...

a že vraj to niektorí kupujú už pre deti od 2,5-3 roky, lebo sa to dá až tak upraviť a zmenšiť, ale predovšetkým že výborná vec pre školákov, vydrží strašne dlho, že super kvalita a na niečo majú teraz aj akcie. Takže ak chceš do niečoho kvalitného zainvestovať, myslím že toto je super, lebo vydrží na dlho ...
Naša jedáva s nami pri stole vo svojej jedálenskej stoličke a zatiaľ má na prvé pokusy s kreslením taký malý plastový stolík aj dve stoličky, ale sa mi to zdá dosť labilné, ešte že to bolo kupované v akcii, že mi nebude ľúto keď to moc nevyužije a nebude tam chcieť byť...