Štípance bez hmyzu

laura808
4. júl 2022

Dobrý deň
Idem sa skúsiť opýtať ci nemá niekto podobnú skúsenosť.
Začala som mať na tele stipance, nasla som si ich hocikedy cez deň, dostipany nikto len ja (a to ročný syn spi s nami v posteli.)
Všetko som prezrela matrace, rošty, rohy, obrazy, zárubne, okná, stolík, nikde nic. Zavolali sme firmu na dezinfekciu, ktorá garantuje 100% účinnosť.
Pán nám hneď povedal že on nám ukáže kde sa schovávajú. Nenašiel nič ani trus, ani vajíčka ani nič.
Stipance neprestavaju. Spím v horúčavách celá oblečená aj tak mam stipance tam kde tepláky alebo tričko. Po 3 týždňoch od postreku stále stipance mam, po plostici ani stopy ani jedna mŕtva ani živá. V noci mam budík zobudím sa zapnem svetlo, nic..... Len stipance. Vo firme povedali ze ten postrek zabije všetko a pán co bol u nás vraví ze 20 rokov toto robí denne robí byty zamorene v Bratislave, Trnave kde je toho najviac, a postrek účinkuje.

Tak ako neviem či my máme doma nejaké špeciálne alebo čo ale uz som úplne zúfalá,
prosím ak má niekto podobnú skúsenosť, dajte mi vedieť.

Dakujem

slovenka753
4. júl 2022

A sú to naozaj stipanec keď to máš len ty a nepomohol postrek? Nie sú to vyrážky?

lara8888
4. júl 2022

Potničky?

laura808
autor
4. júl 2022

@slovenka753
@lara8888
Neviem dievčatá,svrbi to

annak14
1. feb 2023

@laura808 prosim ta, co to nakoniec bolo?

marcella666
8. feb 2024

Ahoj mám podobný problém . Alebo lepšie povedané ten istý . V noci som sa zobudila na to že ma svrbí chrbát mala som pod zapravenym tričkom štípanec , potom v priebehu dňa sa mi zjavili ďalšie dva tiež na chrbte. Doma každý deň upratujem , tak isto ako píšeš ty , ani komár to nieje a tiež pátram že čo sa mi to mohlo stať. A nejde mi dohlavy že som tu noc bola často krát hore a proste som žiadny hmyz ani nepočula ani nevidela . Priateľ vedla mna samozrejme doštípaný nebol….